Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

4ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Καλαμάτα - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 0-0 (ΔΙΕΚΟΠΗ)

Οι παίχτες του Πανηλειακού δεν "μάσησαν" στην Καλαμάτα και απέδειξαν για ακόμη μια φορά οτι έχουμε ανώτερη ομάδα...

Κατώτεροι...

"Φιλικό" παιχνίδι είχε σήμερα η ομάδα μας με την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμάτας. Το παιχνίδι διήρκησε μόνο 32 λεπτά

καθαρά αλλά με τις διακοπές υπολογίζονται περίπου στα 48, καθώς οπαδοί και παίχτες της ομάδας των γηπεδούχων μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν την κατωτερότητα της ομάδας τους απέναντι στον Πανηλειακό άρχισαν οι μεν παίχτες να παίζουν αντιαθλητικά και η δε οπαδοί να πετούν οτιδήποτε είχαν στα χέρια τους εναντίον των παιχτών που βρισκόντουσαν στον πάγκο αλλά και του προπονητή μας προτού καν αρχίσει το φιλικό αλλά και κατά την διάρκεια, αναγκάζοντας έτσι τον διαιτητή του συνδέσμου Μεσσηνίας που διεύθυνε το ματς να το διακόψει με την σύμφωνη γνώμη και των δυο ομάδων. Ευελπιστούμε να μην αποκρύψει αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνος....  Όλα αυτά από 10 ανεγκέφαλους οπαδούς και απο 5 παίχτες "μαγκάκια" της Καλαμάτας οι οποίοι έχουν και αυτοι μερίδιο ευθύνης...

Αποκορύφωμα - Πλακώθηκαν μεταξύ τους!
Να σημειώσουμε ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων που βρέθηκε στο γήπεδο αποδοκίμαζε τους 10 φανατικούς με συνέπεια όμως να δεχτουν οι ίδιοι οι φίλαθλοι της Καλαμάτας επίθεση!
 

Ανύπαρκτοι οι γηπεδούχοι θέλησαν να κλέψουν την παράσταση με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε αυτό να γίνει...
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Καλαμάτας όπως απέδειξε περίτρανα και εδώ στον Πύργο είναι μια ομάδα τουλάχιστον Δ Εθνικής που σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Πανηλειακού, ο οποίος είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κρυστάλλη ύστερα από σέντρα του Ταφαρλή στο 11 και στο 20 σε σουτ του Γήττα. Συνεχίζουμε με το επόμενο φιλικό με την ομάδα της Ζακύνθου στις 03/09.

Δεν υπάρχουν σχόλια: