Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Σωτήρης Αντωνίου: Ο Πανηλειακός είναι ένας "γίγαντας" σε χειμερία νάρκη!

Ο νέος τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου μίλησε στην «Εξέδρα» για το μεγαλόπνοο όραμα του ίδιου και του προέδρου Κώστα Ντάβαρη για τον Πανηλειακό. Συνέντευξη που εξασφάλισε το ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ και το ΗΛΕΙΑ LIVE.


Αναλυτικά η συνέντευξη:
Ο Πανηλειακός είναι μια επαρχιακή ομάδα, από την οποία έχουν προέλθει σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ενώ έχει δώσει αμέτρητες συγκινήσεις στους φιλάθλους της. Ο νέος προπονητής Σωτήρης Αντωνίου έχει πλήρη επίγνωση του ονόματος και της ιστορίας του συλλόγου που ανέλαβε να καθοδηγήσει τη φετινή σεζόν, αλλά ξέρει και το «κλειδί» για να ανέβει και πάλι ψηλά.

«Ο Πανηλειακός είναι ένας “γίγαντας” σε χειμερία νάρκη. Εχει “βγάλει” έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει στην Ελλάδα, τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Αξίζει πολλά περισσότερα αυτή η ομάδα. Θέλει δουλειά και υπομονή για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Πύργου.
Το φετινό καλοκαίρι, ο Πανηλειακός ενέταξε στο δυναμικό του πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, ενώ προσφάτως πραγματοποίησε ακόμα τέσσερις προσθήκες. Πρόκειται για τον 22χρονο τερματοφύλακα Άκη Λαμπρόπουλο, τον 23χρονο αριστεροπόδαρο μέσο Διονύση Τριγάζη και τα 17χρονα δίδυμα αδέρφια Οκάν Μισιρλί (μέσος) και Γιοκάν Μισιρλί (δεξί μπακ), που προέρχονται από τις ακαδημίες της Ξάνθης

Για τις μεταγραφές και τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, ο κ. Αντωνίου είπε:
«Οι μεταγραφές έγιναν σε συνεργασία με τον κ. Ντάβαρη. Ηρθαν αρκετά νέα πρόσωπα. Ο Πανηλειακός είναι μια νεανική ομάδα με μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να γίνουμε ανταγωνιστικοί κι από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».


Σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας, ο νεαρός προπονητής ανέφερε:
«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου. Δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο, έχουν όρεξη και ενθουσιασμό».Οσον αφορά τους φιλάθλους του Πανηλειακού, ο Σωτήρης Αντωνίου είπε: «Η ατμόσφαιρα στο φιλικό με την Καλαμάτα ήταν εκρηκτική.

Από την ημέρα που ανέλαβε τον σύλλογο ο Κώστας Ντάβαρης, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή. Είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοι θα μας στηρίξουν και θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας». Μάλιστα, για τον νέο πρόεδρο του Πανηλειακού, ο κ. Αντωνίου δήλωσε: «Υπάρχει ταύτιση απόψεων, καλό κλίμα και κοινό όραμα για την ομάδα».

Τέλος, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο προπονητής του Πανηλειακού τόνισε:
«Είναι κωμικοτραγικά όσα συμβαίνουν. Οταν τα συζητάς δε, χάνεται η λογική του ποδοσφαίρου. Οι παίκτες, οι προπονητές και ο κόσμος έχουν μετατραπεί σε πιόνια ορισμένων. Για να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα πρέπει να επιληφθούν οι άνθρωποι που έχουν τους νόμους στα χέρια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: