Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Πρώτη από τα παλιά!

Τα νέα αποκτήματα του Πανηλειακού!
- Η πρώτη προπόνηση του φετινού Πανηλειακού έγινε χθες το απόγευμα. Μέσα σε πρωτόγνωρα καλό κλίμα όπου πραγματικά παίχτες, προπονητής...
φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας μας συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν και να ευχηθούν όλοι στον Πανηλειακό μας καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα αυτό που θα έχουμε να θυμόμαστε είναι η ένθερμη υποδοχή των νέων αποκτημάτων αλλά και των παλιών παιχτών από τους φίλους της ομάδας. Μια υποδοχή που τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια δεν έχει ξαναγίνει!

Κακά τα ψέματα η χθεσινή πρώτη του Πανηλειακού ήταν ιδιαίτερη! Δεν θυμάμαι προσωπικά να έχει ξαναγίνει κάτι παρόμοιο αν εξαιρέσουμε τις χρονιές που παίζαμε στην Α΄ Εθνική. Τουλάχιστον τα τελευταία 6-7 χρόνια δεν έχει ξαναγίνει. Μιλάμε για υπέροχο κλίμα! Ολοι μα όλοι ήταν χαρούμενοι! Παίχτες, προπονητής, φίλαθλοι, οπαδοί όλοι είχαν έρθει ναι μεν να δουλέψουν και να παρακολουθήσουν την προπόνηση αλλά και να χαρούν πραγματικά το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας.


- Ακόμα και ο παπάς που έκανε τον αγιασμό ήταν ευδιάθετος! Μάλιστα ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα για να ανάψουν οι οπαδοί τα καπνογόνα και να φωνάξουν συνθήματα! Συγκεκριμένα μόλις τελείωσε ο αγιασμός γυρίζει προς τους φανατικούς και λέει "άντε εσείς δεν έχετε κάτι να πείτε;;;" Το τι επακολούθησε μπορείτε να το δείτε στις φωτογραφίες!





Δεν υπάρχουν σχόλια: