Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

1ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - Αίαντας Γαστούνης 1-0

Ο Πανηλειακός όπως παρατάχθηκε στο 1ο φιλικό της χρονιάς
Απο πάνω δεξιά: Θωνιάτης, Μανωλόπουλος, Λώττας, Ακπαρίδης, Βατσής, Κρυστάλλης
Απο κάτω δεξιά: Ταφαρλής, Γήττας, Κυριακίδης, Νικολόπουλος, Κάλφας

Σκόρερ: 19΄ Γήττας
Σχόλια: Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε η ομάδα μας απέναντι στον ενισχυμένο φέτος Αίαντα Γαστούνης
ομάδα η οποία όπως όλα δείχνουν θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας, η κούραση από τις συνεχείς προπονήσεις ήταν εμφανής με αυτό όμως να μην επηρεάζει τους παίχτες του Πανηλειακού στο να δημιουργήσουν πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ.
Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξαν οι "βασικοί"ο Πανηλειακός βρισκότανε συνέχεια στην επίθεση με τους παίχτες μας να χάνουν την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Κάποια μικροπροβλήματα που πιστεύουμε θα λυθούν στο μέλλον πίσω στην άμυνα υπήρξαν χωρίς να δημιουργηθεί κάτι το σοβαρό λόγω και της δυναμικότητος της αντίπαλης ομάδας.Ο Νικολόπουλος απο τα αριστερά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις!

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και μπήκαν αρκετοί παίχτες οι οποίοι δοκιμάζονται αυτόν τον καιρό στην ομάδα. Λόγω αυτού ο Πανηλειακός έπαιξε πιο άναρχα με συνέπεια το παιχνίδι να πηγαίνει πολλές φορές στην δύναμη. Πολύ καλές εντυπώσεις ανάμεσα στους δοκιμαζόμενους άφησαν τα δίδυμα αδέρφια από την Ξάνθη Οκάν και Γιοκάν Μισυρλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: