Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού είναι γεγονός!

Πανηλειακός 1994
Πάνω δεξιά: Σωτηρόπουλος, Κυριακούλης Λυρής, Αλέμης, Κολοσκόπης, Στράντζαλης
Κάτω δεξιά: Γιαννακόπουλος, Μαυρομάτης, Κυζερίδης, Αρμύλαγος, Τζόρτζεβιτς

Ξεκίνησαν να λειτουργούν στον Πύργο (οδός Μπιζανίου 7, 2ος όροφος, κοντά στο τέλος του πεζόδρομου της 28ης Οκτωβρίου, με πρόσβαση και από τη Μανωλοπούλου) τα γραφεία του νεοσύστατου Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού, που ετοιμάστηκε με πρωτοβουλία απλών φιλάθλων της ομάδας.

Ο Σύλλογος θα απαρτίζεται  από φιλάθλους που δεν επιθυμούν να είναι οργανωμένοι σε κάποιο παραδοσιακό μοντέλο οπαδικού συνδέσμου.

Με γνώμονα την αγάπη μας γι’ αυτή τη μεγάλη και ιστορική ομάδα, που αποτελεί διαχρονικά ζωντανό κομμάτι της ιστορίας και της κοινωνίας του Πύργου, αλλά και του Νομού γενικότερα, και με κοινό σύνθημα ότι ο Πανηλειακός είναι μέσα στην καρδιά μας, ζητάμε τη συμπαράσταση ΟΛΩΝ στην προσπάθεια αυτή.


Βασικοί σκοποί του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού, είναι οι εξής:
1) Η διάδοση της ιστορίας και της συνεισφοράς του Πανηλειακού στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και του Νομού, καθώς και της χώρας, και η με κάθε νόμιμο και αθλητικό τρόπο διάδοση της ιστορίας και των αρχών του Πανηλειακού σε όλους τους φιλάθλους.
 

2) Η ενδυνάμωση των σχέσεων των απανταχού Ηλείων σε όλο τον κόσμο, η ενδυνάμωση των δεσμών του Πανηλειακού με τους φιλάθλους και την τοπική κοινωνία, καθώς και η ενεργοποίηση όσο δυνατόν περισσότερων φιλάθλων για να σταθούν δίπλα στον αγαπημένο μας Πανηλειακό.
 

3) Η διαρκής και σταθερή παροχή κάθε φύσης συμπαράστασης στις αθλητικές επιδιώξεις του συλλόγου (η οποία δεν θα αποσκοπεί σε προσπορισμό κέρδους για τον σύλλογο ή τα μέλη του).
 

4) Η ανάπτυξη εθελοντισμού και η δημιουργία ομάδων εργασίας για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Πανηλειακού και του ονόματος του.
 

5) Προβολή και αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών, ως κοινωνικά πρότυπα σε θέματα συμπεριφοράς και αθλητικής συνείδησης. 

Στην πρώτη  μας αυτή επαφή θέλουμε να καλέσουμε και να φέρουμε κοντά, όλους εσάς που αγαπάτε τον Πανηλειακό.  

Θα θέλαμε επίσης, αφού σας κάνουμε γνωστές τις απόψεις μας, αν συμφωνείτε, να αποτελέσουμε ένα ενιαίο σύνολο, συμπαγές, με δυνατή φωνή και αξιόλογο έργο.  

Κάθε μέλος του Συλλόγου έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στις δράσεις του, καθώς επίσης και κάποια άλλα προνόμια. Για περισσότερη ενημέρωση ως προς τη διαδικασία εγγραφής μέλους ή συμμετοχής στις δραστηριότητες, γνωστοποιούμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται! Γι' αυτό το διάστημα, κάθε μέρα 18:00-21:00 στα γραφεία μας.
 
"ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!"

Εκ της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: