Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Άρης Λώττας: «Δεν αξίζει η Γ’ Εθνική στον Πανηλειακό»

Ο Αριστείδης Λώττας
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λώττα στη mikriliga.com

 

Για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον Πανηλειακό:
«Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι πολύ καλά στην ομάδα. Από πλευράς διοίκησης, ο κ. Ντάβαρης προσπαθεί να οργανώσει την ομάδα γιατί ήταν ανοργάνωτη στην αρχή. Γίνεται μια καλή προσπάθεια και οι παλιοί παίκτες μας αγκάλιασαν από την αρχή για να γίνουμε μια οικογένεια».

Για τη συνεργασία του με τον Σωτήρη Αντωνίου: «Γνωρίζω πως δουλεύει ο κόουτς. Πιστεύω ότι έχει μείνει ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας γι αυτό και με επέλεξε να έρθω στην ομάδα. Σημασία έχει να δουλεύουμε όλοι μαζί για να βγει ένα καλό σύνολο και όχι να υπάρχουν μόνο μονάδες. Είναι μοντέρνος προπονητής και μπορεί να μπει στην ψυχολογία του παίκτη. Εχουμε 10-11 παίκτες καινούριους και μέσα από τη δουλειά που γίνεται και τα φιλικά που θα δώσουμε θα προσπαθήσουμε να δέσουμε».

Για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα για τη νέα σεζόν: «Πέρυσι η ομάδα είχε θέσει ως στόχο να μείνει κατηγορία και τα κατάφερε. Φέτος δεν έχει μπει κάποιος στόχος. Η διοίκηση είναι εκείνη που θα τους καθορίσει. Θα πρέπει να δούμε τι άλλες προσθήκες θα γίνουν αλλά αυτό που ζητάει και ο προπονητής μας είναι να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο για να έρθει ο κόσμος του Πύργου και του Πανηλειακού στο γήπεδο. Δεν αξίζει ο Πανηλειακός να είναι σε αυτή την κατηγορία. Εχει ιστορία και πιστεύω ότι ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια μας».

Για το νέο πρωτάθλημα:
«Δεν θέλω να πω κάτι για τις υπόλοιπες ομάδες. Οσο οργανωμένος κι αν είσαι, πρέπει να ξεκινήσεις δυνατά αφού όπως αποδεικνύεται τελικά στο γήπεδο δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Στις λεπτομέρειες θα κρίνεται το κάθε ματς. Σίγουρα οι ομάδες που ξεχωρίζουν είναι ο Απόλλων Αθηνών και ο ΑΟ Γλυφάδας που κινούνται δυνατά».

Για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Ολα αυτά σίγουρα μας έχουν επηρεάσει. Πρέπει οι αρμόδιοι να βάλουν σίγουρα ένα τέλος σε αυτά που γίνονται. Την περσινή σεζόν που ήμουν στην Καλλονή αναγκάστηκαμε να κάνουμε προπονήσεις μέχρι τις 20 Ιουνίου. Δεν γίνεται να μην ξέρεις σε ποια ομάδα θα αγωνίζεσαι ή σε ποια κατηγορία. Πρέπει να σέβονται τον ποδοσφαιριστή και οφείλουν οι αρμόδιοι να επέμβουν».

Καταλήγοντας, ο Αρης Λώττας θέλει να ευχαριστήσει «τον Σωτήρη Αντωνίου που με επέλεξε να έρθω στην ομάδα, τον πρόεδρο που έχει ανταπεξέλθει μέχρι τώρα στην οργάνωση του συλλόγου και τον Παύλο Μυροφορίδη που έπαιξε κομβικό ρόλο για να έρθω στον Πανηλειακό»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: