Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

2ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - Καλαμάτα 2-1

Σκόρερ: 3΄ Κυριακίδης, 26΄ Κρυστάλης - 43΄ Λεονάρντο
 

Σχόλια: Υποσχέσεις άφησε χθες το απόγευμα ο Πανηλειακός που νίκησε την Καλαμάτα με 2-1.
Η ομάδα μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδειξε στοιχεία που άρεσαν στους 500 φίλαθλους που άφησαν τις παραλίες και αψηφώντας την υπερβολική ζέστη που έκανε ήρθαν για να παρακολουθήσουν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας και πρώτο με ομάδα της ίδιας κατηγορίας του Πανηλειακού και σίγουρα δεν έφυγαν απογοητευμένοι.

Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό ο Κυριακίδης μετά από ασταθή απόκρουση του Κοψαχείλη σε κεφαλιά του Κρυστάλη. Από εκεί και πέρα ο Πανηλειακός έχανε την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη με μια Καλαμάτα να δείχνει τουλάχιστον ανέτοιμη να ανταπεξέλθει, δεν είχε διάθεση ούτε καν να πιέσει και γενικά αρκέστηκε στο να έχει παθητικό ρόλο σε όλο σχεδόν το πρώτο ημίχρονο. Έτσι στο 26 ο Κρυστάλης με πολύ ωραία κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα του Πανηλειακού. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Πανηλειακό να έχει την υπεροχή σε όλες τις γραμμές αλλά στο 43 στη μοναδική φορά που βγήκε η Καλαμάτα μπροστά ο Λεονάρντο έκανε το 2-1 με σούτ έξω απο την μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί πέσανε λόγω των αρκετών αλλαγών και έτσι δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Χαμόγελα λοιπόν στον Πανηλειακό που όσο περνάει ο καιρός δείχνει πιο δυνατός και πιο δεμένος, δημιούργει φάσεις αλλά ακόμη είναι νωρίς για να πούμε περισσότερα.


- Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο νεοαποκτηθείς Μανιάτης απο τον Πανιώνιο, που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Συνθέσεις:
Πανηλειακός: Μανωλόπουλος, Ταφαρλής, Μανιάτης, Κολόκας, Ακπαρίδης, Θωνιάτης, Κάλφας, Γήττας, Κρυστάλλης, Λώττας, Κυριακίδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Καφαντάρης, Μπράβος, Καπετανάκης, Σωτηρόπουλος, Βατσής, Νικολόπουλος, Οκάν Μισιρλί, Γιοκάν Μισιρλί, Δημόπουλος, Τσαντίλης, Πασσιαλής.


Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Σπανός, Κουρετζής, Κωνσταντόπουλος, Δρούγας, Τσιμικλής, Χρυσανθόπουλος, Λεονάρντο, Καρατζανίδης, Κωστής, Αθανασόπουλος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Καλλιντέρης, Αλεξανδρόπουλος, Αγγελόπουλος, Μπλέτσας, Βεργόπουλος, Ρουμπουλάκος, Νικητόπουλος, Νινιός, Κέρμαλης, Αποσκίτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: