Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ανανέωσε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος - Φτάσαμε τους 13...

Στους 13 παίχτες έφτασε ο Πανηλειακός αφού ανανέωσε και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος.

- Γιάννης Σωτηρόπουλος (22 χρονών - ανανέωσε)
Σιγά σιγά ο Πανηλειακός κλείνει όλες τις τρύπες στο ρόστερ του
αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Ετσι στα πλαίσια των ανανεώσεων των παιχτών οι οποίοι ήταν και πέρυσι στην ομάδα η ομάδα μας προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του αριστεροπόδαρου μέσου Γιάννη Σωτηρόπουλου ο οποίος προ ημερών δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό. 
Ο Σωτηρόπουλος έχει γεννηθεί στις 05-08-1988 και ήρθε στον Πανηλειακό την περίοδο 2008-09 στην Δ΄ Εθνική από τον Μεσσηνιακό. Την περίοδο αυτή πέραν από τις πολύ καλές εμφανίσεις του σημείωσε 5 γκολ κάνοντας έτσι τον Πανηλειακό να του ανανεώσει την συνεργασία τους και την επόμενη περίοδο 2009-10 όπου μαζί με τους συμπαίχτες του πήρε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική σημειώνοντας 2 γκολ. 
Το καλοκαίρι του 2010 φεύγει από τον Πανηλειακό για ένα εξάμηνο για να παίξει στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ηλείας πηγαίνοντας στο Πανόπουλο! Επιστρέφει όμως τον Γενάρη στην ομάδα μας βοηθώντας και αυτός τον Πανηλειακό στην άνετη παραμονή του στην κατηγορία. Πέτυχε μάλιστα και το γκολ στην Χερσόνησο όπου η ομάδα μας πήρε το πρώτο της διπλό και σφράγισε έτσι την παραμονή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: