Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ξενοφώντας Γήττας: «Ο Πανηλειακός είναι μια ομάδα με ιστορία!»

Ηδη δείχνει ότι θα αποτελέσει τη νέα περίοδο τον ηγέτη του Πανηλειακού ο Ξενοφών Γήττας. Ο 32χρονος μέσος, πρώην διεθνής με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων, με τα μεγάλα προσόντα του αλλά και την πλούσια εμπειρία του από τη θητεία του στη μεγάλη κατηγορία (κι όχι μόνο) θα αποτελέσει βασικό "κλειδί" της ομάδας.

Ο Γήττας, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, τόσο για τη μεταγραφή του στον Πανηλειακό, όσο και για άλλα θέματα:

«Η αλήθεια είναι ότι είχα γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα στη μέχρι τώρα καριέρα μου. Στα μέρη σας δεν είχα έρθει. Αυτό το οποίο με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα. Όταν μια ομάδα σε διεκδικεί τόσο έντονα, αξίζει να ρισκάρεις και να πας. Όπως έχει γίνει σήμερα το ποδόσφαιρο, οι παίκτες δυσκολεύονται να βρουν ομάδα, αλλά και τα οικονομικά είναι πολύ χαμηλά.


Ο Πανηλειακός είναι μια ομάδα με ιστορία. Μια ομάδα η οποία παρέχει στον ποδοσφαιριστή αρκετά πράγματα, με την προπόνηση, την ξεκούραση, με τα γήπεδα, τις πολύ καλές εγκαταστάσεις (που δεν υπάρχουν ούτε και σε μεγαλύτερες κατηγορίες στις περισσότερες ομάδες) κ.τ.λ. Αν όλα πάνε καλά, όπως εγγυάται ο πρόεδρος, ο κ. Κώστας Ντάβαρης, η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά. Οι άνθρωποι του Πανηλειακού μου έδειξαν ότι δεν ξεφεύγουν από την πραγματικότητα και δεν παραμυθιάζουν τους παίκτες. Ο προπονητής μας, ο Σωτήρης Αντωνίου, είναι νέος με όρεξη για δουλειά και για καθιέρωση. Όταν καθίσεις και συνομιλήσεις με τους ανθρώπους αυτούς, θα το καταλάβεις. Να ευχηθώ υγεία πάνω απ' όλα, και επιτυχίες στην καινούργια μου ομάδα. Και να πετύχουμε αυτά που έχουμε θέσει σαν στόχους. Δε μπορούμε ακόμα να πούμε πολλά. Αλλωστε όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το ...άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πώς θα είναι οι κατηγορίες, πώς θα είναι τα έσοδα, και τα σχετικά.

Όταν θα αποφασίσουν οι ανώτεροι να κλείσουν τις εκκρεμότητες και να οριστικοποιήσουν τις ημερομηνίες, τότε θα είμαστε και εμείς έτοιμοι. Αυτή τη στιγμή όμως είμαστε όλοι με ...κλειστά τα μάτια και είναι κρίμα για τα παιδιά. Πιο πολύ για τους Έλληνες παίκτες, επειδή είναι πολλοί οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς δουλειά. Και ιδιαίτερα για τα νέα τα παιδιά, τα οποία ξεκινάνε και βλέπουν ένα τέτοιο θολό τοπίο, Από εκεί και πέρα, όλοι γνωρίζουμε το τι συμβαίνει στο χώρο. Με λίγα λόγια, κάνουμε ...το σταυρό μας και λέμε να πάνε καλά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: