Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πανηλειακός - Ζάκυθος 2-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκαναν οι δυο προπονητές μετά το τέλος του αγώνα καθώς και του παλιού παίχτη του Πανηλειακού Στέλιου Λιβέρη ο οποίος ευχήθηκε άνοδο στον Πανηλειακό!





 






Σωτήρης Αντωνίου « Στοίχησαν οι απουσίες...» 
«  Ο Πανηλειακός δεν ήταν καλός και σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι απουσίες. Θα δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου  σήμερα όμως, γιατί κατάφεραν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και με δυο φορές, πίσω στο σκορ, να ισοφαρίσουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, διότι ο Πανηλειακός και πάλι θέλει τρεις νίκες για να πάρει την πρώτη θέση, από τη στιγμή που το άλλο ματς, τελείωσε με νίκη του Οικονόμου Τσαριτσάνης. Αν επιστρέψουν αυτοί που έλλειπαν, τραυματίες και τιμωρημένοι  και είμαστε καλά, θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ζάκυνθο»


Ζόραν Γέφτοβιτς « Αξίζαμε κάτι καλύτερο...» 
« Ότι και να πω δεν θα αλλάξει κάτι. Είδατε και μόνοι σας, ότι θέλουν άλλους... για την άνοδο. Η Ζάκυνθος σήμερα ήταν πολύ καλή και άξιζε κάτι καλύτερο από αυτό που πήρε. Είναι αμαρτία για την προσπάθεια των παιδιών, να γίνονται τέτοια πράγματα. Είχαμε θέληση και πάθος και παρόλο τα τόσα προβλήματα και την ζέστη, παίξαμε πολύ καλά. Εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε το ίδιο και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Εύχομαι στον Πανηλειακό καλή συνέχεια και να πετύχει τον στόχο του.»


Στέλιος Λιβέρης « Ψαλιδίστηκαν... οι ελπίδες μας»

«Για ένα ακόμη ματς είμαστε πολύ καλοί και όμως δεν καταφέραμε να πάρουν τη νίκη. Για τη διαιτησία δεν θα μιλήσω, όπως κάνω πάντα άλλωστε. Οι ελπίδες μας τώρα, σίγουρα είναι ελάχιστες, όμως είμαστε υποχρεωμένοι και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι στον Πανηλειακό να πάρει την άνοδο, διότι δεν του αρμόζει  να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: