Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Με τίποτα πριν τις 13 Ιουνίου η έναρξη των πλέι - οφς!

Παράταση τουλάχιστον μέχρι και τις 13 Ιουνίου παίρνουν τα μπαράζ ανόδου με το ενδεχόμενο να μην γίνουν να αρχίζει να φαίνεται πολύ κοντά!

 
Τα πλέι - οφς φαίνεται να παίρνουν παράταση, αφού: Από τη μια, εκδικάστηκε την Παρασκευή η υπόθεση του αγώνα στο Βόρειο όμιλο που εκκρεμεί Εθνικός Γαζώρου - Τύρναβος (για τα επεισόδια στην αποστολή του Τυρνάβου πριν την έναρξη της αναμέτρησης). Παρίσταται ως έχουσα έννομο συμφέρον, κατά του Γαζώρου, και η Νίκη Βόλου.
Ενώ εκκρεμεί και έφεση του Απόλλωνα Καλαμαριάς κατά πρωτοβάθμιας απόφασης, που δικαίωνε τον Αετό Σκύδρας σε μεταξύ τους παιχνίδι. Οι «κοκκινόμαυροι» διεκδικούν δυο βαθμούς στα χαρτιά, από το 1-1 με την ομάδα της Πέλλας, ισχυριζόμενοι ότι λόγω οφειλών μετείχε αντικανονικά στο πρωτάθλημα.
 
Ο λόγος που δεν υπήρξαν νεότερα σε αυτή την υπόθεση είναι ότι οι άνθρωποι της Σκύδρας ζήτησαν και πήραν από την αρμόδια επιτροπή αναβολή μιας εβδομάδας.
Έτσι, τα νέα από το συγκεκριμένο «μέτωπο» αναμένονται την προσεχή Τετάρτη, κατά πληροφορίες, και για τις δυο αυτές υποθέσεις. Η αναμονή λοιπόν συνεχίζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: