Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Κώστας Ντάβαρης: Δεν θα επιτρέψω να βγεί δεύτερος ο Πανηλειακός στα μπαράζ!

Δηλώσεις έκανε ο Κώστας Ντάβαρης μετά την βαριά ήττα της ομάδας στον Βόλο. "Ζητάμε συγγνώμη απο τον κόσμο" και πρόσθεσε "υπάρχει παρασκήνιο και ξέρουμε ποιές ομάδες θέλουν να ανεβάσουν"

Αναλυτικά


Ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης για τον αγώνα στο Βόλο αλλά και για την κρίσιμη συνέχεια, δήλωσε τα εξής:

«Η ήττα που γνώρισε η ομάδα στο Βόλο είναι βαριά για την ιστορία του Πανηλειακού κι ακόμα έχει τη συνέπεια ότι θα υστερούμε σε τυχόν ισοβαθμία με τη Νίκη Βόλου. Για το αποτέλεσμα αυτό, ζητάω συγγνώμη από το φίλαθλο κόσμο του Πανηλειακού, κι εγώ, αλλά κι εκ μέρους της ομάδας μας.

Όμως πρέπει να πω κι ότι γι' αυτή την κατάσταση δεν ευθύνεται η ομάδα μας, αλλά άλλοι παράγοντες. Και σε λίγες μέρες θα αναφερθώ αναλυτικά, τι προσπαθούν κάποιοι να κάνουν και ποιους προσπαθούν να βγάλουν σε ανώτερη κατηγορία!
Εγώ πάντως δε θα επιτρέψω να έρθει δεύτερος ο Πανηλειακός σε αυτά τα πλέι - οφς! Είναι πλέον στο χέρι μας να πάρουμε τα τρία ματς που έχουμε από εδώ και πέρα στον Πύργο, όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, και μαζί με τους βαθμούς που έχουμε ως τώρα να έρθουμε εμείς πρώτοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: