Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Οδυνηρή ήττα... (Δηλώσεις, Φωτογραφίες, Βίντεο)


2η Αγωνιστική Μπαράζ: Νίκη Βόλου - Πανηλειακός 6-1

Στο γήπεδο της Νίκης Βόλου η ομάδα ανάγκης που κατέβασε ο Πανηλειακός δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην πίεση των γηπεδούχων και κατέρρευσε.













Η ομάδα μας γνώρισε μια ήττα της οποίας η έκταση όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο προπονητής της Νίκης Βόλου δεν της άρμοζε. Δέχτηκε 6 τέρματα αν και προηγήθηκε στο σκορ και πήγε στο ημίχρονο με το σκορ ισόπαλο 1-1. 
- Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η 11αδα του Πανηλειακού με τα χίλια προβλήματα κατέρρευσε και νωρίς νωρίς δέχτηκε το δεύτερο τέρμα που την άφηνε πίσω στο σκορ με 2-1 στο 56΄. Η συνέχεια εφιαλτική! Ο Πανηλειακός μέσα σε 1 λεπτό (64΄, 65΄) δέχεται 2 τέρματα. Στο 80΄ ο Κολόκας δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε με αποτέλεσμα η ομάδα μας να δεχτεί άλλα 2 τέρματα στο 86΄ και 93΄.


Ο Πανηλειακός καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έρχονται τα πραγματικά δύσκολα ματς πλέον μέσα στην έδρα του αρχής γενομένης αυτό της Πέμπτης 28/06 με την Ζάκυνθο η οποία όπως και ο Πανηλειακός θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για να μπορέσει να ελπίζει. 

Οι Φίλαθλοι του Πανηλειακού στον Βόλο
Την ομάδα του Πανηλειακού ακολούθησαν και περι των 40 φιλάθλων απο την πόλη μας οι οποίοι έδωσαν τον δικό τους αγώνα για να ενισχύσουν την ομάδα.

Κόκκινη: 80’ Κολόκας (δεύτερη κίτρινη)

Νίκη Βόλου: Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Δεληζήσης, Χολέβας, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Λαζαρίδης (82’ Λουκίνας), Κυριακίδης (70’ Παπατζίκος), Παυλίδης (74’ Κυπτίου), Πουλάκος

Πανηλειακός: Λόλας, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης ( 73’ Βαλαώρας) Κάλφας, Κολόκας, Μακρίδης (68’ Γατσώρης), Μανιάτης (59’ Σωτηρόπουλος Δ.), Τομαράς, Τσετιροκλής, Χιντζίδης

*Από τον πάγκο του Πανηλειακού αποβλήθηκε στο 60’ με κόκκινη και ο Μπράβος, που δεν ήταν ούτε στους αναπληρωματικούς της ομάδας του Πύργου.





Δηλώσεις Προπονητών - Παιχτών


Σωτήρης Αντωνίου (προπονητής Πανηλειακού): «Ήταν μια βαριά ήττα. Η εικόνα του Πανηλειακού δεν ήταν αυτή. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αλλά η ομάδα μου είχε επτά απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Όταν χάνεις έτσι, καλό είναι να υπάρχει αμέσως επόμενο παιχνίδι, για να το ξεχάσεις.

Το γιατρικό για μας είναι το επόμενο ματς στην έδρα μας με τη Ζάκυνθο. Η Νίκη έχει ένα αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή. Ο Πανηλειακός θα αντιδράσει και θα το δουν οι φίλαθλοί μας στο ματς με τη Ζάκυνθο. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Ο διαιτητής ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Στο πρώτο γκολ της Νίκης υπάρχει οφσάιντ, όμως η Νίκη πρέπει να πω ότι έβαλε την μπάλα κάτω και έπαιξε ποδόσφαιρο, βοηθούμενη και από την κακή δική μας ψυχολογία και ήρθε το αποτέλεσμα το οποίο ήρθε»

Περικλής Αμανατίδης (προπονητής Νίκης Βόλου):
«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες σε μια εποχή που είναι ακατάλληλη για ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αυτή που είδαμε δεν ήταν η εικόνα του Πανηλειακού, αλλά αυτή ήταν η εικόνα της Νίκης. Ήταν η εικόνα μιας ομάδας που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο.

Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ με μια πολύ καλή αντεπίθεση του Πανηλειακού. Ισορροπήσαμε στη συνέχεια, αλλά στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η ομάδα δε μου άρεσε κι αυτό μπορούμε να το δούμε παρά τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη έπαιξε, όπως έπρεπε, και κάναμε πράγματα τα οποία είχαμε ζητήσει. Σίγουρα το σκορ έχει διαστάσεις που μπορούν να βγουν λάθος συμπεράσματα.

Αυτί το ματς μας έδωσε μόνο τρεις βαθμούς. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη. Γνωρίζω ότι τα τουρνουά αυτά δεν τελειώνουν από την 2η αγωνιστική αλλά στο τέλος. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ωριμότητα του δευτέρου ημιχρόνου. Αν επενδύσουμε σ’ αυτό, θα δούμε κάτι περισσότερο. Στο γήπεδο αυτό μαζεύεται τόσος κόσμος και δείχνει τέτοιο πάθος, που η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική».

Οι δηλώσεις των παικτών:

Χρήστος Μανιάτης
Ο αριστερός μπακ Χρήστος Μανιάτης του Πανηλειακού, όταν ρωτήθηκε γιατί κάθισε τόσο χρόνο στο έδαφος μετά το αντικείμενο που δέχθηκε, απάντησε ότι φοβήθηκε ότι θα έχανε το μάτι του, ενώ ήταν ειρωνικός για τον διαιτητή λέγοντας χαρακτηριστικά “τον ευχαριστούμε για το καλό του παιχνίδι”. Επίσης παραδέχθηκε ότι η νίκη της …Νίκης ήταν άξια.















Από τη μεριά του ο Παντελής Ριζογιάννης της Νίκης τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε διαφορετικό χαρακτήρα μετά το μέτριο ματς με τη Ζάκυνθο και πως δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς, αφού πλέον όλοι οι παίκτες σκέφτονται ήδη το ματς με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη. Τέλος, ευχαρίστησε τον φανταστικό, όπως είπε, κόσμο της Νίκης.


Βαθμολογία πλέι οφ (2 αγώνες): 

1. Νίκη Βόλου 6 
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 4 
3. Πανηλειακός 3 
4. Ζάκυνθος 1 

 


Βίντεο με τα γκολ και τις δηλώσεις του αγώνα


Δεν υπάρχουν σχόλια: