Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πανηλειακός - Ζάκυνθος 2-2 (Φωτο - Βίντεο)

Για την 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ που οδηγούν στην άνοδο στην Β΄ Εθνική ο Πανηλειακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Νίκης Βόλου η οποία έχασε από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και έμεινε στο 2-2 με την ομάδα της Ζακύνθου.












Δίκαιο όμως κρίνεται το αποτέλεσμα αφού ο αγώνας ήταν σε όλα μοιρασμένος. Πολλές ευκαιρίες για γκολ και από τις δυο ομάδες με μια μικρή υπεροχή σε αυτόν τον τομέα του Πανηλειακού, 3 δοκάρια 2 για τον Πανηλειακό και ένα αλλά τρανταχτό για την Ζάκυνθο και γενικά ένα πλούσιο παιχνίδι που όποιος το παρακολούθησε ήταν τυχερός.
Λίγος ο κόσμος στο δημοτικό στάδιο Πύργου για αγώνα τέτοιας σημασίας.


Ο Αγώνας ξεκίνησε με μια μικρή υπεροχή του Πανηλειακού η οποία όμως δεν μπορούσε να μετουσιωθεί σε κάποιο τέρμα. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη και εκεί που όλα έδειχναν ότι το να βάλει ο Πανηλειακός κάποιο τέρμα είναι καθαρά θέμα χρόνου η Ζάκυνθος μετά από ολιγωρία της άμυνας άνοιξε το σκορ στο 39΄ με τον Τεπέτο ο οποίος σούταρε ανενόχλητος και η μπάλα πήρε μια ψηλοκρεμαστή τροχιά και μπήκε στα δίχτυα του Πανηλειακού.
Η ομάδα μας όμως δεν το έβαλε κάτω και με την συμπαράσταση τον λίγων αλλά πιστών φιλάθλων της στο αμέσως επόμενο λεπτό ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο! Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή και με το αριστερό σούταρε με την μπάλα να κρεμάει ουσιαστικά τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου.
Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Γεωργίου της Ζακύνθου με απίστευτο σουτ τράνταξε το δοκάρι της εστίας του Θεοδωρακόπουλου.
Το ημίχρονο δεν άργησε να τελειώσει με το ισόπαλο αποτέλεσμα να δίνει ελπίδες και στις δυο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Πανηλειακός ήταν αυτός που πίεσε περισσότερο αλλά η Ζάκυνθος ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ.
Στο 52΄ Ο Τσετιροκλής με ένα καλοζυγισμένο σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Ο Πανηλειακός συνέχισε να πιέζει για να έρθει το 60΄ και μετά από μία λάθος μεταβίβαση της μπάλας ο Λιβέρης χωρίς να πιάσει καλά την μπάλα σεντράρει και η μπάλα πηγαίνει κατά λάθος στον ένα και μοναδικό ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Τσιριγώτη που με προβολή κάνει το 1-2 υπέρ της Ζακύνθου. Αν υπάρχει τύχη στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε γυρίσει εντελώς την πλάτη στον Πανηλειακό.
Τα λεπτά περνούν και η μία ευκαιρία χάνεται μετά την άλλη από την ομάδα μας, με την Ζάκυνθο όμως να καραδοκεί στο πρώτο λάθος που θα γίνει να φύγει στον αιφνιδιασμό.
Φτάνουμε στο 82 όπου ο Μακρίδης με μια προσωπική ενέργεια μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και βλακωδώς ο αμυντικός της Ζακύνθου τον ανατρέπει καθαρά.
Πέναλτι σημειώνει ο διαιτητής το οποίο αναλαμβάνει να χτυπήσει ο Ματθαίος Θωνιάτης ο οποίος κάνει το 2-2.
Στην συνέχεια η ομάδα μας πίεσε με τους παίχτες να ανεβαίνουν όλοι επάνω στην περιοχή της Ζακύνθου αλλά χωρίς αποτέλεσμα με μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Γιάννη Σωτηρόπουλου ο οποίος μετά από χτύπημα φάουλ του Χιτζίδη δεν μπόρεσε να κοντρολάρει την μπάλα ακριβώς μπροστά στο τέρμα της Ζακύνθου.


Το τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο, με έναν απαράδεκτο διαιτητή (Μακρής Αργολίδας) ο οποίος όμως αν κάποιον αδίκησε αυτός είναι καθαρά ο Πανηλειακός αφού μετά το 2-2 του στερούσε κάθε ευκαιρία για να βάλει κάποιο γκολ είτε με ανύπαρκτα φάουλ είτε με κατά φαντασία οφσάιντ.



ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης, Κάλφας (64΄ Βαλαώρας), Μανιάτης, Σωτηρόπουλος Ι., Νικολόπουλος (46΄ Μακρίδης), Τομαράς, Τσετιροκλής (61΄ Σωτηρόπουλος Δ.), Χιντζίδης

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ζόραν Γέφτοβιτς): Γεωργίου Αθ., Κωστάκης, Στρατομήτρος, Πέττας, Χαρτσιάς, Λιβέρης (83΄ Κακολύρης), Τσιριγώτης, Διαμαντόπουλος (90΄ + 4΄ Κούρτης), Γεωργίου Σ., Τεπετός (88΄ Καλογέρης), Κυπαρίσσης

Η Βαθμολογία
1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 7
2. Νίκη Βόλου 6
3. Πανηλειακός 4
4. Ζάκυνθος 3


Το Πέναλτι του Θωνιάτη που διαμόρφωσε το 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: