Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Οικονόμος Τσαριτσάνης - Πανηλειακός 2-2

Ο Πανηλειακός για την 1η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ταξίδεψε στην Τσαριτσάνη, λίγο έξω από την Λάρισα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα τον Οικονόμο με τον αγώνα να λήγει ισόπαλο 2-2.















Το τελικό σκορ είναι άδικο για την ομάδα μας που έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στην υπόθεση άνοδος καθώς η ισοφάριση ήρθε κυριολεκτικά στο πάρα πέντε και συγκεκριμένα στο 87'.


Το παιχνίδι ξεκίνησε αναγνωριστικά με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα μας στο 37΄ανοίγει το σκορ με ένα διαγώνιο σουτ του Κάλφα παίρνοντας προβάδισμα 1-0 και κάνοντας τους 30-40 φιλάθλους που ταξίδεψαν από τον Πύργο στην Τσαριτσάνη να πανηγυρίσουν. Με αυτό το σκορ έληξε το α΄ ημίχρονο.



Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα της Τσαριτσάνης στο 63΄ ισοφαρίζει σε 1-1 με αυτογκόλ που πέτυχε ο Βατσής στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με κεφαλιά.
Η ατυχία όμως δεν έμελλε να σταματήσει εδώ για την ομάδα μας. Αμέσως μετά την ισοφάριση και συγκεκριμένα στο 67΄ ο Θωνιάτης με υπέροχο πλασέ κάνει το 2-1 υπέρ του Πανηλειακού ξαναβάζοντας προς στιγμή τα πράγματα στην θέση τους.
Ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση και όδευε προς τη λήξη. Στο 87΄ όμως η Τσαριτσάνη με τον Παπαϊωάννου θα ισοφαρίσει σε 2-2 σκορ με το οποίο έληξε ο αγώνας.

Οι συνθέσεις


Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Πίτκας, Καραγιάννης, Πρικάκης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Λεβνάιτς, Νικούλης, Μπανούσης, Παλάσκας (59' Φλώρος), Κουλτσιάκης, Καράμπελας.

Πανηλειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Λόλας, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης, Κάλφας (55' Βαλαώρας), Κολόκας, Σωτηρόπουλος, Ταφαρλής, Τομαράς (72' Μακρίδης), Τσετιροκλής (84' Μανιάτης), Χιντζίδης.

Οι φίλαθλοι του Πανηλειακού στην Τσαριτσάνη


Βαθμολογία

1. Πανηλειακός 3
2. Νίκη Βόλου 3
3. Οικονόμος Τσαριτσάνης 1
4. Ζάκυνθος 1

Δεν υπάρχουν σχόλια: