Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Συνέντευξη του Αριστείδη Λώττα στο Onsports

Το προσεχές ντέρμπι του Πανηλειακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι πολύ πιθανό να αναδείξει φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Football League σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αριστείδης Λώττας στο Onsports.















Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη στο Onsports, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε την πολύ καλή φετινή πορεία του Πανηλειακού, τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που «γκρέμισαν» την ομάδα του Πύργου από την κορυφή του νοτίου ομίλου της Football League 2, τη διαφορά ποιότητας του νοτίου με το βόρειο όμιλο, αλλά και τις καλές εμφανίσεις που κάνει ο ίδιος με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Αριστείδης Λώττας στη συνέντευξή του στο Onsports δήλωσε:

Ο Πανηλειακός διανύει μία περίοδο ντεφορμαρίσματος που συνδυάζεται με αρνητικά αποτελέσματα. Σας έχουν επηρεάσει;
«Κάναμε κάποια κοιλιά, διότι είχαμε απουσίες και τραυματίες. Ωστόσο, τώρα είμαστε συσπειρωμένοι και σε αυτό μας βοηθάει ψυχολογικά και ο κόσμος μας. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία ντέρμπι. Τα δύο τα έχουμε στην έδρα μας με Απόλλωνα Σμύρνης και Γλυφάδα, και το άλλο εκτός με την Καλαμάτα».

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟ Ρουφ αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών σάς επισκέφτηκε στην προπόνηση. Υπάρχει πίεση;
«Υπάρχει πίεση, καθώς η ομάδα πρέπει να κερδίζει. Ό,τι και να πει, όμως, ο κόσμος έχει δίκιο».

Πού οφείλονται τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Πανηλειακού;
«Σίγουρα όταν δεν έχεις οικονομική δυνατότητα να ενισχυθείς το Δεκέμβριο, έχουν φύγει κάποιοι παίκτες, έχεις κάρτες, τραυματίες και όχι μεγάλο ρόστερ, τότε αυτά παίζουν ρόλο. Χωρίς να θέλω, όμως, να πω ότι έγιναν λάθος επιλογές. Προς θεού. Το θέμα είναι ότι βάσει των τραυματισμών δεν έχουμε πολλούς παίκτες».

Κατά τη γνώμη σου η υπόθεση άνοδος έχει κριθεί ή είναι «κλειδί» το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης;
«Σε ό,τι έχει να κάνει με την άνοδο, δεν έχει τελειώσει κάτι. Μετά το κυριακάτικο ντέρμπι θα φανεί ποιος θα είναι το φαβορί. Το ματς - «κλειδί» είναι αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, γιατί αν νικήσεις σου δίνει τους τρεις βαθμούς, που στην ουσία είναι έξι. Θα περιμένουμε, επίσης, ενδεχόμενη γκέλα της Γλυφάδας και του Απόλλωνα Σμύρνης, γιατί έχουμε ρεπό την τελευταία αγωνιστική. Με τη βοήθεια του κόσμου, εύκολα ή δύσκολα δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Είχατε θέσει εξαρχής το στόχο της ανόδου;
«Όταν πήγα εγώ, η ομάδα είχε τρία δελτία. Είχαμε πει ότι θα κάνουμε μία καλή πορεία. Ξεκινήσαμε με ένα βατό πρόγραμμα, το οποίο εκμεταλλευθήκαμε, κάναμε το «τρία στα τρία». Είδαμε τις ομάδες και τα μπάτζετ, που ήταν διπλάσια και τριπλάσια από τα δικά μας, όμως δεν υπήρχε διαφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, και έτσι προέκυψε ο πρωταθλητισμός».

Έχεις ξεχωρίσει κάποια ομάδα από το φετινό πρωτάθλημα;
«Νομίζω ότι μετά από εμάς που παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και όχι αντιποδόσφαιρο, είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Ακόμη και με τον ΠΑΟ Ρουφ, παίζαμε ανοιχτά, παρόλο που χάσαμε με 3-0. Καμία ομάδα δεν κάνει τόσες κλασικές ευκαιρίες σε παιχνίδια όσες εμείς. Στο 1-1 με την Προοδευτική είχαμε συνολικά επτά ευκαιρίες. Αν δεν είχαμε κάνει την γκέλα με τον ΠΑΟ Ρουφ και είχαμε πάρει το εντός έδρας ματς με την Προοδευτική θα είχαμε τον πρώτο λόγο. Πάντως, και ο ΑΟ Γλυφάδας έχει εύκολο πρόγραμμα».

Έχεις αγωνισθεί και στους δύο ομίλους. Είναι όντως πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της Football League 2 από αυτό του βορείου;
«Είναι πιο ανταγωνιστικό με βάση τη βαθμολογία και σίγουρα πιο ποιοτικό. Ακόμη και οι αγωνιστικοί χώροι των γηπέδων στις ομάδες του νότου είναι καλύτεροι».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
«Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Πανηλειακό και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι θα τα βάλουμε κάτω και ό,τι είναι καλύτερο για μένα και το μέλλον μου, θα το κοιτάξουμε».

Για την επιλογή σου να αγωνισθείς στον Πανηλειακό;
«Είχα κάποιες άλλες προτάσεις το περασμένο καλοκαίρι. Όμως, είχα συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σωτήρη Αντωνίου και τον Παύλο Μυροφορίδη στην Καλλονή και αυτός ήταν ο πρώτος λόγος που πήγα στον Πύργο».

Είναι η πιο παραγωγική σου χρονιά φέτος. Πού οφείλεται;
«Δεν εξαρτάται από μένα, αλλά από τους συμπαίκτες μου και από το πώς παίζει η ομάδα».

Για το ενδιαφέρον που είχε/έχει προκύψει από μεγαλύτερους συλλόγους;
«Είχα συζητήσει με τους διοικούντες τον Λεβαδειακό, όμως υπήρξε οικονομική διαφορά. Τώρα δεν μπορώ να συζητήσω κάτι. Θα δούμε πώς θα είναι η απόδοσή μου με την ομάδα και μετά βλέπουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: