Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο Πανηλειακός διέσυρε τον Απόλλωνα...3-1

Ένας Πανηλειακός από άλλο πλανήτη ήταν αυτός που είδαμε το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό στάδιο Πύργου απέναντι στον κατά άλλα πολύ Απόλλωνα, τον οποίο διέσυρε με χαρακτηριστική ευκολία γυρίζοντας μάλιστα τον αγώνα αφού ο Απόλλωνας προηγήθηκε με 0-1.








Ο Πανηλέιακός απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και όταν θέλει μπορεί όχι απλά να κερδίσει αλλά να διασύρει οποιαδήποτε φετινή ομάδα του Νοτίου ομίλου. Η ομάδα μας πέρα από τον διασυρμό που κέρασε τον μικρό για εμάς Απόλλωνα έδειξε σε όλο το λόμπι των Αθηναϊκών ομάδων αλλά και σε παράγοντες οι οποίοι βοηθούν ο ένας τον άλλον για να κατακτήσουν τους στόχους τους ότι τουλάχιστον μέσα στον Πύργο αυτά δεν θα πιάνουν όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά γιατί τα λεφτά είναι πολύ λίγα μπροστά στην ψυχή! Στην ψυχή, την φλόγα που καίει όλους όσους φορούν την δάδα στην καρδιά. Αυτό κύριοι όσο και να προσπαθήσετε δεν θα το καταφέρεται όσους λόγους και να βγάλετε, όσα χρήματα και να σπαταλήσετε...

Μήνυμα προς τους φίλους του Απόλλωνα: Ο τόπος και ο κόσμος της Ολυμπιακής γης καθώς και η ιδέα που πρεσβεύει ο Πανηλειακός είναι πολύ μεγάλος και σας χωρούν όλους. Μην τα βάζετε μαζί του, συμφιλιωθείτε με τις ανώτερες ιδέες που πρεσβεύει ο κάθε τόπος και λαός (ιδιαίτερα της Ηλείας) που κατοικεί εκεί και μην βγάζετε πικρόχολα σχόλια περί αμορφωσιάς των Ηλείων, σκουρόχρωμων κλπ... Εμείς εδώ δεν σας κατακρίνουμε γι αυτούς σας του χαρακτηρισμούς, αντίθετα σας καταλαβαίνουμε και για τον τρόπο που ενεργείται και για τον τρόπο που εκφράζεστε. Γνωρίζοντας ότι σας είναι δύσκολο θα σας παρακαλέσω να προσπαθήσετε να το σεβαστείτε αυτό.

Φάσεις - Γκολ

- 1': Σουτ Σωτηρόπουλου από τα αριστερά και μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, διώχνει σε κόρνερ ο Σταυριανός. Στην εκτέλεση του κόρνερ διώχνει αμυντικός με κεφαλιά, η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σε κόρνερ.
- 2': Δοκάρι για τον Πανηλειακό. Από το κόρνερ του Σωτηρόπουλου, κεφαλιά Θωνιάτη, οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους.
- 3': Σουτ Κοροβέση έξω από την περιοχή φεύγει αρκετά μέτρα έξω από το αριστερό δοκάρι του Θεοδωρακόπουλου.
- 18': Δοκάρι για τον Πανηλειακό. Κάθετη μπαλιά από το χώρο της μεσαίας γραμμής του Ταφαρλή στον κενό χώρο για τον Κάλφα, ο οποίος θα μπει στην περιοχή του Απόλλωνα από τα αριστερά και σε θέση τετ α τετ, θα κάνει το διαγώνιο σουτ, πέφτει ο Σταυριανός, βρίσκει με τα ακροδάχτυλα την μπάλα, που βρίσκει το αριστερό δοκάρι και καταλήγει κόρνερ.
- 36': ΓΚΟΛ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Σουτ Σαββίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει σε σώματα αμυνόμενων του Πανηλειακού και στρώνεται στον Ζαχαρόπουλο, ο οποίος, ευρισκόμενος σε επίκαιρη θέση, από το ύψος του πέναλτι, με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανηλειακού από το ?πουθενά?!
- 37': Γέμισμα από το χώρο του κέντρου προς την περιοχή του Απόλλωνα, ο Σταυριανός βγαίνει στο ύψος της περιοχής, ο Σωτηρόπουλος τσιμπάει την μπάλα από τον τερματοφύλακα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", αλλά το σουτ του περνά αργά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των "κυανόλευκων".
- 41': Ο Θωνιάτης από πλεονεκτική θέση πλασάρει τον Σταυριανό, που πέφτει και διώχνει την μπάλα.
- 45'+1: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ. Κάθετη μπαλιά Ακπαρίδη στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, ο Θωνιάτης από το ύψος του πέναλτι πλασάρει, προλαβαίνοντας τον εξερχόμενο Σταυριανό, και γράφει το 1-1.
- 56': ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ. Κόρνερ για τον Πανηλειακό με τον Σωτηρόπουλο, λανθασμένη έξοδος Σταυριανού, που πιάνει αέρα και με κεφαλιά ο προωθημένος Αντωνίου κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
- 60': Εκτέλεση φάουλ Σωτηρόπουλου, καλοτραβηγμένο, διώχνει με γροθιές ο Σταυριανός.
- 64': Εκτέλεση φάουλ για τον Απόλλωνα με τον Καραδέμητρο, μπλοκάρει εύκολα ο Θεοδωρακόπουλος.
- 71': ΓΚΟΛ για τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ. Ο Θωνιάτης από το χώρο της μεσαίας γραμμής θα βγάλει μπαλιά-τρύπα στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα για τον νεοεισλθόντα Βατσή, που θα μπει στην περιοχή και με δυνατό σουτ από θέση τετ α τετ θα νικήσει τον Σταυριανό και θα γράψει το 3-1.
- 75': Ο Λώττας θα δει κενό και θα βγάλει μπαλιά από το χώρο του κέντρου για τον Σωτηρόπουλο, που θα πιάσει το διαγώνιο σουτ από τα αριστερά, το οποίο θα φύγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Απόλλωνα.
- 85': Σέντρα Σεμερτζίδη από τα δεξιά, κεφαλιά Ζαχαρόπουλου περνάει πάνω από τα δοκάρια του Πανηλειακού.
- 89': Ο Λώττας κερδίζει την κόντρα από τον Κισκαμπάνη, βγαίνει σε θέση τετ α τετ, αλλά αργεί λίγο, κι έτσι πέφτει πάνω στο πλασέ και αποκρούει ο Σταυριανός.
- 90': Κόκκινη κάρτα για τον Πανηλειακό. Για το Λώττα, δεύτερη κίτρινη και αποβολή (την επεδίωξε, γιατί με την πρώτη κίτρινη που είχε δει, συμπλήρωνε 7 και θα έχανε δυο αγωνιστικές).
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μάστακας από τον οποίο έχει παράπονα ο Πανηλειακός (όχι σε καίρια φάση αλλά στο γενικότερο τρόπο παιχνιδιού) με βοηθούς τους Πελετίδη (ο πάγκος του Πανηλειακού ζήτησε οφ-σάιντ στο γκολ του Απόλλωνα) και Παπαδόπουλο (όλοι Μακεδονίας).

Οι Συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης, Αντωνίου (66' λ.τρ. Βατσής), Θωνιάτης, Κάλφας (90'+2 Βαλαώρας), Κολόκας, Λώττας, Μανιάτης, Μπράβος, Σωτηρόπουλος (76' Χιντζίδης), Ταφαρλής.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταυριανός, Δημογιάννης, Γρομητσάρης, Κύργιας (86' Κισκαμπάνης), Κρουσταλέλης, Σαββίδης, Καραδέμητρος, Κοροβέσης (76' Μπιλίτσης), Διαμάντης (65' Σεμερτζίδης), Τσιλιγκίρης, Ζαχαρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: