Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - Προοδευτική 1-1 (Βίντεο με Δηλώσεις)

Δυστυχώς η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς που της άξιζαν σήμερα (όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής της Προοδευτικής) και έτσι πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Απόλλωνα Αθηνών.


Ο Πανηλειακός έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Προοδευτική αλλά σαφώς αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Έχασε σωρεία κλασσικών ευκαιριών για να πετύχει πάρα πολλά γκολ. Ενώ ο διαιτητής του αγώνα (Ιωσηφίδης - Αθηνών) ελέγχεται στη φάση των αποβολών, όπου απέβαλε τον Αντωνίου χωρίς λόγο, (χρεώθηκε δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία, αλλά δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μας), όπως επίσης για των καταλογισμό των φάουλ, των κιτρίνων καρτών, του ρυθμού του αγώνα, και για όλα αυτά οι γηπεδούχοι έχουν φρικτά παράπονα, (όπως και από το βοηθό στη φάση του 32')! Περίπου 850 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Πύργου. Από αυτούς περίπου 25-30 ήταν φίλοι της Προοδευτικής.

 Πλέον στην πρώτη θέση ισοβαθμούν Πανηλειακός κι Απόλλων (26 βαθμοί) ενώ αγωνίζονται μεταξύ τους στον Πύργο στις 22 Απριλίου.


ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

* 22' : Τεράστια ευκαιρία για τον Πανηλειακό να ανοίξει το σκορ. Σέντρα του Λώττα "πάρε-βάλε" στον Κυριακίδη που ήταν μόνος του στη μικρή περιοχή, κάνει την κεφαλιά πάνω στον Αρχοντάκη, ο οποίος έδιξε σωτήρια σχεδόν επί της γραμμής τέρματος!

 * 23' Γυριστή κεφαλιά Θωνιάτη άουτ.

* 32': Πάσα Λώττα σε Κυριακίδη που βγήκε τετ α τετ, ο β' βοηθός (Παρασκευάς, Αιτ/νίας) σημείωσε τον επιθετικό του Πανηλειακού σε θέση οφ- σάιντ ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών, αφού δεν υπήρχε κάτι τέτοιο.

 * 38' : Σέντρα του Κάλφα από δεξιά, με προβολή ο Θωνιάτης από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αρχοντάκη.

 * 45' ΓΚΟΛ: Παράλληλη πάσα του Σουλελέ και ο Γρίβας με προβολή κάνει το 0-1 στην πρώτη ως τότε επίθεση των φιλοξενουμένων για όλο το ημίχρονο (παρά και την προσπάθεια του Θεοδωρακόπουλου να διώξει, αφού με τα φάλτσα η μπάλα έπεσε μέσα στην εστία του, όταν την βρήκε με την παλάμη του).



* 46' : Δύο αλλαγές για τον Πανηλειακό που βοήθησαν για πιο επιθετικό ρυθμό. Μπήκαν οι Βαλαώρας και Ι. Σωτηρόπουλος, βγήκαν Κάλφας και Τσετιροκλής.

* 47': Διαγώνιο σουτ του Ταφαρλή από την περιοχή μπλοκάρισε ο Αρχοντάκης. Πιέζει από την αρχή του β' μέρους ο Πανηλειακός.

 * 49' ΓΚΟΛ: Σέντρα του Ι. Σωτηρόπουλου από αριστερά, κοντινό σουτ Θωνιάτη στο οριζόντιο δοκάρι και ο Λώττας με κεφαλιά ανάμεσα στους αμυντικούς στην επιστροφή κάνει το 1-1.

 55' : Κόκκινη κάρτα στον Καλαιντζίδη που κτύπησε εκτός φάσης τον Λώττα. Κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) και στον Αντωνίου, που πάντως δεν φάνηκε να κάνει κάτι!!!

* 56' : Σέντρα του Λώττα ο Θωνιάτης υπό πίεση σουτάρει (πιο πολύ κόντρα) άουτ.

* 61': Ο Λώττας μεσα στην περιοχή στοπάρει τη μπάλα, αποφεύγει έναν αμυντικό αλλά σουτάρει δυνατά λίγο άουτ.

* 68' : Νέα ευκαιρία για τον Πανηλειακό με σουτ του Βαλαώρα από το ύψος της περιοχής στον άξονα της αντίπαλης εστίας, λίγο δίπλα από το αριστερό "Γ" του Αρχοντάκη.

 * 72' : Απερίγραπτη ευκαιρία για τον Πανηλειακό. Ο Αρχοντάκης κάνει λάθος και ο Κυριακίδης βγαίνει τετ α τετ, περνάει τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής αλλά αργεί και δεν πλασάρει και για σιγουρέψει το γκολ δίνει στον Θωνιάτη που σουτάρει άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής με το γκολκήπερ εξουδετερωμένο!

 * 91' : Εκτέλεση φάουλ του Σωτηρόπουλου η μπάλα όμως ελάχιστα άουτ.

  
Πανηλειακός (Σωτ. Αντωνίου): Θεοδωρακόπουλος, Κυριακίδης, Λώττας, Ταφαρλής, Τσετιροκλής (46' Βαλαώρας), Αντωνίου, Ακπαρίδης, Θωνιάτης, Κάλφας (46' Ιω. Σωτηρόπουλος), Μπράβος, Χιντζίδης (56' Βατσής).
Προοδευτική (Βασ. Στασινόπουλος): Αρχοντάκης, Χαλκιάς (63' Σάμιος), Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Αργυρός, Αλεξίου, Γρίβας (73' Μηνάς), Μπελερής, Μπερνιδάκης, Κουμεντάκος, Σουλελές (82' Σούφλας).

Δηλώσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια: