Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι έντεκα προπονητές του Νότου εύχονται...

Tο κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας λόγω της οικονομικής κρίσης αφουγκράζονται οι έντεκα προπονητές του νοτίου ομίλου της Football League 2, οι οποίοι μέσω του Onsports εύχονται σε όλους υγεία και να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες για τον ελληνικό λαό.
Οι ευχές των προπονητών και των έντεκα ομάδων του νοτίου ομίλου της Football League 2:







Σωτήρης Αντωνίου (Πανηλειακός)
«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα μας και να δούμε ένα ποδόσφαιρο πιο ποιοτικό και με λιγότερα έκτροπα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων».

Τάκης Μανδραφλής (Προοδευτική)
«Εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλο τον κόσμο και να έχει τη δύναμη να αντεπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες που ήρθαν και θα έρθουν μέσω ΔΝΤ. Χρόνια πολλά σε όλους και αυτό το Άγιο Φως να φωτίσει τους πολιτικούς να πάρουν καλύτερες αποφάσεις για αυτό το λαό».

Αντώνης Πριόνας (Αστέρας Μαγούλας)
«Το Πάσχα φέτος να είναι καλύτερο για όλους τους Έλληνες από το περσινό».

Γιάννης Γεωργαράς (Απόλλων Σμύρνης)
«Να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είμαστε περισσότεροι αλληλέγγυοι, σώφρονες και πιο κοντά στους ανθρώπους που έχουν προβλήματα. Να είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε».

Μουράτ Σεροπίαν (ΑΟ Γλυφάδας)
«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».

Γιάννης Ταουσιάνης (Ρούβας)
«Εύχομαι υγεία, που είναι το σημαντικότερο αγαθό, σε όλο τον κόσμο και σε όλους να περάσουν όμορφα αυτές τις ημέρες με τις οικογένειές τους. Να έχουν ψυχική ευφορία, την οποία ο κόσμος έχει ανάγκη βάση των κοινωνικών φαινομένων και να ξεχαστεί από τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό».

Ζόραν Γέφτοβιτς (Ζάκυνθος)
«Εύχομαι στην οικογένεια της Ζακύνθου και σε όλο τον κόσμο, υγεία και η Ανάσταση του Ιησού να αποτελέσει για τον κάθε ένα ξεχωριστά πραγματική “Ανάσταση”».

Γιάννης Πετράκης (ΑΟ Χανιά)
«Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας όλοι. Να έρθουν καλύτερες ημέρες για όλο τον κόσμο και την πατρίδα μας. Στο ποδόσφαιρο, που τόσο αγαπάμε, να σταματήσουν τα έκτροπα και η βία που μας ταλαιπωρούν».

Μίλτος Γκόφας (ΠΑΟ Ρουφ)
«Μπορεί να είναι το τετριμμένο, αλλά συνάμα αναγκαίο. Να έχουμε πάνω από όλα υγεία. Ελπίζω το ποδόσφαιρο να γίνει και πάλι ο βασιλιάς των σπορ, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και πολλά πράγματα στις ομάδες λειτουργούν λάθος».

Γιώργος Μπένος (Καλαμάτα)
«Εύχομαι σε όλους και στους φίλους της Καλαμάτας ψυχική υγεία. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε».

Σάκης Δέδες (Ηλυσιακός)
«Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους υγεία, καλό Πάσχα και όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: