Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Κοινή ανακοίνωση για την πορεία της ομάδας...

Σε κοινή ανακοίνωση προέβησαν ο Σύλλος Φίλων Πανηλειακού, οι Red Boys και το Athens Club όσων αφορά τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας...Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων του Πανηλειακού:

«Ειπώθηκαν κάποια πράγματα στην προχθεσινή προπόνηση της ομάδας, που ήδη δημοσιοποιήθηκαν, ωστόσο θεωρήσαμε καλό να δημοσιοποιήσουμε αυτά που νιώθουμε και συνοπτικά στο ευρύ κοινό:

Η ομάδα μετά από έναν πολύ επιτυχημένο πρώτο γύρο που την κατέταξε μάλιστα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχει μια σειρά αγώνων στους οποίους παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι οι νίκες και η βαθμολογική κατάταξη. Αυτό είναι δεδομένο! Αυτό που απαιτούμε όμως από τους παίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και γενικά από όποιον εμπλέκεται με την ομάδα του Πανηλειακού, είναι να μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι όλοι εμείς (οργανωμένοι και μη) που τόσα χρόνια ζούμε και αναπνέουμε για αυτήν την ομάδα.
Με πιο απλά λόγια, θέλουμε οι παίκτες να τα δίνουν ΟΛΑ μες στο γήπεδο κι ας χάνουν!
Δυστυχώς όμως στη δεδομένη χρονική φάση παρατηρούμε κάτι άλλο. Παρατηρούμε μια προκλητική αδιαφορία, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας ματς, η οποία είναι αδικαιολόγητη. Αν είναι κάτι άλλο, ας μας το πουν! Εμείς το λέμε, πως φαίνεται στους πολλούς, απ' έξω! Δεν νοείται ομάδα με το όνομα και την ιστορία του Πανηλειακού να χάνει αμαχητί.

Δεν ξέρουμε από πού πηγάζει αυτό, και στην τελική δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που μας νοιάζει είναι να νιώθουν περήφανοι όλοι οι Πυργιώτες κι οι Ηλείοι κάθε φορά που αγωνίζεται η ομάδα μας. Κι αυτό που μας ενδιαφέρει επίσης είναι να φεύγουμε κάθε φορά από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά, ανεξάρτητα με το τι αποτέλεσμα θα έχουμε φέρει.
Ο κόσμος κι η κοινωνία του Πύργου και της Ηλείας "βράζει" και έχει μπει στη διαδικασία να σκέφτεται και εξωαγωνιστικά αίτια για αυτήν την κάμψη της ομάδας. Ακούγονται διάφορα, μέχρι και για την εξωγηπεδική ζωή κάποιων ποδοσφαιριστών. Να ξεκαθαρίσουμε ότι ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο Α, Β, Γ, Χ, Ψ ποδοσφαιριστής γυρνά στο σπίτι του πιο αργά ή αν έχει πιει ένα ποτό παραπάνω. Μας ενδιαφέρει όταν παίζει ο καθένας να σέβεται και να τιμάει το έμβλημα του Πανηλειακού. Εμείς κρίνουμε με βάση την απόδοση στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα είναι θέματα που πρέπει ίσως να απασχολήσουν τη διοίκηση της ομάδας.

Κλείνοντας να επισημάνουμε ξανά ότι είναι ακατανόητη η αγωνιστική νωθρότητα των τελευταίων 5-6 ματς (ειδικά εκτός έδρας), αλλά επειδή πιστεύουμε στον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ, ειδικά αυτόν της φετινής περιόδου, αναμένουμε ανάκαμψη κι επιστροφή σε εμφανίσεις ανάλογες του πρώτου γύρου. 
Στο χέρι των παικτών και των υπολοίπων παραγόντων της ομάδας είναι να παραμείνουμε μια γροθιά. Ξέρουν ότι τους έχουμε σταθεί (καθώς και πόσο), και περιμένουμε ανταπόδοση, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: