Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Μεταγραφές, Φιλικά

Ο Πανηλειακός προχωρά ακάθεκτος συνεχίζοντας με γοργούς πλέον ρυθμούς την ολοκλήρωση του ρόστερ.

Έτσι προχώρησε σε ακόμη μια μεταγραφή και ο λόγος για τον 17χρονο Ήλειο επιθετικό Λάκη Κολτσίδα ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με την ομάδα των Πανθήρων Αμαλιάδας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας βγαίνοντας μάλιστα πρώτος σκόρερ. Ο Νεαρός επιθετικός αν και προέρχεται από μικρό πρωτάθλημα έχει δείξει τρομερή όρεξη στις δοκιμές που γίνονταν και αυτός ήταν και ο λόγος ο οποίος αποκτήθηκε.
Ο Λάκης Κολτσίδας στην βράβευση του από την ΕΠΣ Ηλείας
ως ο πρώτος σκόρερ της Γ΄ Κατηγορίας


- Επίσης χθες προπονήθηκαν για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις της Συντριάδας ο μέσος Χαράλαμπος Μουρατίδης και ο έμπειρος τερματοφύλακας Χρήστος Αθανασόπουλος ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα του Αιολικού και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Αθανασόπουλος είναι 29 ετών και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Μυτιλήνης πέρυσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ενώ είχε προταθεί για την ομάδα της Λάρισας και την Δόξα Κατωκοπιάς που ανέβηκε φέτος στην Α΄ Εθνική της Κύπρου.

- Στις προπονήσεις συμμετέχει κανονικά εδώ και μέρες ο Γιάννης Κολόκας ο οποίος επέστρεψε και μάλλον θα υπογράψει και αυτός, ενώ ο Γιάννης Σωτηρόπουλος δεν έχει ακόμα δώσει το παρόν.



Φιλικοί Αγώνες
Ο Πανηλειακός θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του αύριο Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Λαμπετίου όπου θα αντιμετωπίσει πιο πολύ σαν φιλικό δίτερμα την ομάδα του Ολυμπιακού Σαββαλίων. Επίσης έχει κλειστεί για την 1η Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο το πρώτο δυνατό φιλικό με αντίπαλο την ομάδα της Παναχαϊκής η οποία θα έρθει στον Πύργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: