Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

1 μεταγραφή, 2 δανεισμοί, 1 ανανέωση (φωτογραφίες)

Στον Πανηλειακό οι προπονήσεις συνεχίζονται για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει του νέου πολύ δυνατού πρωτάθληματος της Football League 2. Έτσι στα πλαίσια της κάλυψης όλων των θέσεων του ρόστερ ο Πανηλειακός προχώρησε σε 1 μεταγραφή, 2 δανεισμούς και 1 ανανέωση. 













Ο λόγος για τους Γιάννη Οικονομόπουλο (18 χρονών) ο οποίος υπέγραψε στον Πανηλειακό, τους Σωτήρη Ζέλιο και Θοδωρή Κοτσόκολο οι οποίοι δόθηκαν δανεικοί από την ομάδα της Παναχαϊκής και η επανένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Γιάννη Σωτηρόπουλου ο οποίος δεν υπέγραψε τελικά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.





Γιάννης Οικονομόπουλος

Ο Γιάννης Οικονομόπουλος έχει γεννηθεί στις 22-05-1994 και αγωνιζόταν στην Νίκη Προαστείου Αχαΐας. Ο νεαρός έχει ακόμα αγωνιστεί στον Ηρακλή Πατρών ενώ ήταν και αναπόσπαστο μέλος των Μικτών (Αχαΐας) και των Περιφερειακών ομάδων. Πρόσφατα μάλιστα δοκιμάστηκε και από την Α.Ε.Κ. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αχαϊκού ποδοσφαίρου και αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μας που θα αγωνίζεται ως μικρός.

















Σωτήρης Ζέλιος, Θοδωρής Κοτσόκολος - Δανεικοί από την Παναχαϊκή

Ο Θοδωρής Κοτσόκολος

Στον δανεισμό 2 ποδοσφαιριστών από την Παναχαϊκή προχώρησε ο Πανηλειακός. Ο λόγος για τους Σωτήρη Ζέλιο 19 χρονών μέσος (έχει αγωνιστεί και στον Διαγόρα Βραχνεϊκων) και Θοδωρή Κοτσόκολο (έχει αγωνιστεί και στην Μικτή νέων της Αχαϊας συμπαίχτης του Λευτέρη Βατσή) οι οποίοι αγωνίζονταν στην Κ20 ομάδα της Παναχαϊκής και έρχονται στον Πύργο για να καλύψουν τις πολύ σημαντικές θέσεις των μικρών στην ομάδα και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.








Επέστρεψε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος


Ο 24χρονος ακραίος του Πανηλειακού που δεν υπέγραψε τελικά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Πανηλειακό, μπαίνοντας και αυτός από χθες στο πρόγραμμα προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: