Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Γιαννακόπουλος: Επιστρέφω σπίτι μου!

Επιστρέφω σπίτι μου! Αυτό δήλωσε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανηλειακού. Ο Γιαννακόπουλος έχει αρχίσει ήδη να "εργάζεται" καθώς έχει επιστρατεύσει και άλλους παλαίμαχους (Τζόρτζεβιτς, Ασλάνης, Νούσιας, Λούσκος, Δημόπουλος) ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο νέο ξεκίνημα που γίνεται ύστερα απο πολλά πολλά χρόνια.





Δηλώσεις

Κ. Ντάβαρης: "Πάμε όπως παλιά για νέες "χρυσές" εποχές"!

Ο Κ. Ντάβαρης, αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας μας είπε:

"Κάναμε μια μεγάλη υπέρβαση! Φέραμε ένα τεράστιο όνομα, μια τεράστια προσωπικότητα, για αναλάβει τεχνικός στο νέο ξεκίνημα του Πανηλειακού μας!

Ένα γέννημα - θρέμμα του Πανηλειακού, που εδώ αναδείχτηκε, που ήταν προσωπική επιλογή μου, να κάνουμε τα πάντα, όσο μεγάλες κι αν ήταν οι δυσκολίες, για να τον φέρουμε στον Πύργο! Και το κάναμε!

Δε θέλω να πω πολλά, και δε χρειάζεται άλλωστε να πω πολλά! Αυτή η κίνηση από μόνη της είναι η αρχή για να φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα και να έρθει όλος ο Πύργος κι όλος ο Νομός στο πλευρό του Πανηλειακού μας! Τέτοια ονόματα μιλάνε μόνα τους!

Είχα πει και παλιότερα, ότι ο Πανηλειακός πρέπει να πρωταγωνιστεί και στο νέο πρωτάθλημα. Πρέπει να έχει πάντα στόχους πρωταθλητισμού. Οποιαδήποτε δική μου παρουσία και συμμετοχή, αυτό το νόημα, κι αυτό το σκοπό έχει, και θα έχει!

Είχα πει, ότι εγώ δεν έχω την πρόθεση να μετάσχω σε οποιαδήποτε κατάσταση που θα στοχεύει σε απλή συμμετοχή ή απλή παραμονή στην κατηγορία! Δε με καλύπτει κάτι τέτοιο κι ούτε με αφορά! Και βασικά όχι εμένα, αλλά το ίδιο το μέγεθος και την ιστορία του Πανηλειακού!

Κι έτσι τώρα, με την κίνηση αυτή και τον ερχομό του Στέλιου, όπως τότε στις "χρυσές" εποχές, από τη Γ' Εθνική που ξεκίνησε ο Στέλιος στον Πανηλειακό, πήγαμε στην Α' Εθνική, το ίδιο ξεκινάει να γίνει και τώρα! Με το Στέλιο Γιαννακόπουλο στο τιμόνι, και μια μεγάλη ομάδα που θα φτιάξουμε!"
 
Στ. Γιαννακόπουλος: "Επιστρέφω στο σπίτι μου"!

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε κι ο νέος πλέον τεχνικός του Πανηλειακού Στέλιος Γιαννακόπουλος. "Επιστρέφω στο σπίτι μου! Θέλω όλη η Ηλεία να αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια, κι ο Πανηλειακός να γίνει ξανά μεγάλος. Μίλησα και με τον Τζόρτζεβιτς ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα κι αυτός όσο μπορεί. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο και οι φίλαθλοι να περνούν ευχάριστα. Θα κάνω τα πάντα και σε αυτή τη προσπάθεια πρέπει όλοι να είναι δίπλα μας".

   
Και ο Τζόρτζεβιτς αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος ο Πανηλειακός!!!

Και ο Πέντρακ Τζόρτζεβιτς θα βοηθήσει φέτος τον Πανηλειακό. Όπως έγινε γνωστό ο νέος προπονητής του Πανηλειακού Στέλιος Γιαννακόπουλος μίλησε με τον φίλο του, συμπαίκτη του στον Πανηλειακό και στον Ολυμπιακό Πέντρακ Τζόρτζεβιτς και του ζήτησε τη βοήθειά του στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Πύργο.

Ο Τζόρτζεβιτς που ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς του με τον Πύργο, τόνισε ότι συμπαραστέκεται στην όλη προσπάθεια και θα προτείνει παίκτες για τη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί, με στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στη Β' Εθνική.

Επίσης, άλλος ένας πρώην ερυθρόλευκος, ο Φώντας Ασλάνης θα βοηθήσει και αυτός με τον ίδιο τρόπο, προτείνοντας δηλαδή έμπειρους αλλά και ταλαντούχους παίκτες στον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Η συστράτευση που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες είναι εκπληκτική.

Γιαννακόπουλος, "Φονιάς", "Φούκος", Νούσιας, Λούσκος, Τζόρτζεβιτς και Ασλάνης αναλαμβάνουν δράση ο καθένας από το πόστο του για να πετύχει ο Πανηλειακός όχι μόνο την άνοδο στη Β' Εθνική, αλλά για να πετύχει τον μεγάλο στόχο που είναι η επάνοδος στη ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ, ΣΤΗ SUPERLEAGUE¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια: