Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Στέλιος Γιαννακόπουλος: Θέλουμε παίχτες με ταλέντο και όρεξη όχι "ονόματα"!

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στον Πανηλειακό σε όλα τα επίπεδα δήλωσε σήμερα στην ΕΡΑ Πύργου ο προπονητής των ερυθρόλευκων Στέλιος Γιαννακόπουλος. Στην πρώτη του συνέντευξη στο δημόσιο Ραδιόφωνο του Πύργου στη... β' φάση παρουσίας του στον Πανηλειακό, ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε ότι έχουν γίνει πολλά μέσα σε μια εβδομάδα. 













Η Συνέντευξη

"Την περασμένη Πέμπτη όταν ήρθα στον Πύργο, ο Πανηλειακός είχε μόλις 2 παίκτες στις τάξεις του. Σήμερα, μετά από οργανωμένη δουλειά έχουμε 19 παίκτες και τις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Όπως ο ζωγράφος βάζει τις τελευταίες πινελιές του που δίνουν χρώμα και κάνουν τη διαφορά, έτσι κάνουμε κι εμείς τις τελευταίες μέρες". 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα αποκτηθούν "μεγάλα ονόματα" τόνισε: 

"Πολλές φορές τα μεγάλα ονόματα είναι στα χαρτιά. Εμείς θέλουμε παίκτες με ταλέντο, όρεξη για δουλειά και δυνατότητες να μας δώσουν στο γήπεδο αυτό που θέλουμε. 
Άλλωστε εγώ, ο Τζόλε και άλλοι παίκτες όταν ήρθαμε στον Πανηλειακό δεν ήμασταν μεγάλα ονόματα. Ανδρωθήκαμε στον Πανηλειακό, γίναμε γνωστοί από τον Πανηλειακό κάναμε την καριέρα μας και επιστρέψαμε σε αυτόν!" 

Για την συσπείρωση που παρατηρείται μετά την έλευσή του στον Πύργο είπε:  

"Δεν γίνεται μόνο επειδή ήρθα εγώ στον Πύργο. Η παρουσία του Σάκη Σταυρόπουλου αλλά και το γεγονός ότι ο Τζόλε είναι στο πλευρό μας βοηθούν στο να συσπειρωθεί ο κόσμος. Αυτό πρέπει όμως να φανεί και στο γήπεδο με την παρουσία των φιλάθλων. Πάντως είναι εντυπωσιακό ότι ως τώρα βοηθά ο κόσμος και οι επιχειρηματίες και τους ευχαριστούμε γι' αυτό". 

Ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε επίσης ότι σήμερα στην προπόνηση θα δώσει το παρόν και ο Πέντρακ Τζόρτζεβιτς, ενώ για τα φιλικά ματς είπε ότι το πρώτο θα γίνει στο γήπεδο Λαμπετίου τις επόμενες μέρες (πιθανότατα με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων) και την 1η Σεπτεμβρίου θα υποδεχθεί στο δημοτικό στάδιο την Παναχαϊκή. Για τους παίκτες που δοκιμάζονται είπε ότι υπάρχουν κάποιοι που του αρέσουν αλλά θα πρέπει να τους δει και σε άλλες προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: