Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Οι 16 μεταγραφές του Πανηλειακού (Βιογραφικά - Φωτογραφίες)

Κατά την συνήθη τακτική της που εφάρμοσε και πέρυσι η διοίκηση του Πανηλειακού δεν ανακοινώνει έναν - έναν τους ποδοσφαιριστές ούτε δυο - δύο, ούτε τρεις - τρεις αλλά 10 - 10! Το μοναδικό που δεν έχουμε καταλάβει φέτος είναι ποιοί πραγματικά έχουν υπογράψει, ποίοι είναι υπο δοκιμή, ποιοί πρόκειται να υπογράψουν κλπ.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους ποδοσφαιριστές που φέρονται ότι έχουν υπογράψει και θα αγωνιστούν με την ιστορική φανέλα του Πανηλειακού και που όλοι ελπίζουμε να φανούν αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας μας.





Τερματοφύλακες
Παπαδόπουλος Βασίλης (34 χρονών από Πλατανιά)

Ο 34χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από την ΕΑΡ το 1997 και από το 1999 έως το 2001 υπερασπίστηκε την εστία της ΑΕ Χανίων. Ακολούθησε ο Παναιτωλικός, ο Εθνικός, ο Άγιος Νικόλαος, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Λήλας Βασιλικού, η Ρόδος, ο Αχαρναϊκός και ο Άγιος Δημήτριος. Από το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2008-09 μέχρι το καλοκαίρι του 2011 αγωνιζόταν στην Αγία Παρασκευή. Ενώ πέρυσι υπέγραψε στον Πλατανιά για έναν χρόνο.

Σταθόπουλος Κώστας (20 χρονών από Καλαμάτα)

Ο 20χρονως Πατρινός τερματοφύλακας έχει γεννηθεί στις 02-01-1992 αγωνίστηκε με επιτυχία πέρυσι στην ομάδα της Καλαμάτας, αλλά φέτος αποφάσισε να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να μεταπηδήσει στην ομάδα μας. Πριν την Καλαμάτα αγωνίστηκε στην Θύελλα Πατρών.

Αμυντικοί
Τσίκλος Θοδωρής (20 χρονών από Ολυμπιακό Λαυρίου)
Ο Τσίκλος γεννήθηκε το 1992 και αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λαυρίου στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας όπου τερμάτισε 6ος. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο όπως λέγεται μεσοαμυντικό ο οποίος έχει και το προσόν ότι αγωνίζεται ως «μικρός» στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Κολοβός Δήμος (26 χρονών από Αστέρα Μαγούλας)
Ο 26χρονος αμυντικός γεννήθηκε στις 09-05-1986 και αγωνίστηκε απέναντι στον Πανηλειακό κατά την περσινή περίοδο αφού φορούσε την φανέλα του Αστέρα Μαγούλας. Πριν μεταπηδήσει στον Αστέρα Μαγούλας αγωνίστηκε επι 3 χρόνια στην Αγία Παρασκευή τις περιόδους 2008 έως 2011, ενώ για 2 χρόνια το 2006-08 αγωνίστηκε στον Φωστήρα.

Λούγκος Νίκος (20 χρονών από Πυργετό Λάρισας)

Ο 20χρονος αμυντικός έχει γεννηθεί στις 27-07-1992 και πέρυσι αγωνίστηκε στο 1ο εξάμηνο στην ομάδα του Τύρναβου και κατά το 2ο εξάμηνο στην ομάδα του Πυργετού Λάρισας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα νέων της ΑΕΛ, ενώ πριν μεταπηδήσει στον Τύρναβο είχε δοκιμαστεί στην Γερμανία από την Μπάγερν Μονάχου.

Χρυσανθόπουλος Δημήτρης (25 χρονών από Αχαϊκή)
Ο Δημήτρης Χρυσανθόπουλος πέρυσι αγωνιζόταν στην Αχαϊκή. Πρόκειται για 25 χρονών μεσοαμυντικό που στο παρελθόν έχει περάσει και από τον Παναιγιάλειο και το Αιγάλεω, ενώ πέρυσι είχε προπονηθεί με την Καλαμάτα όπου τελικά όμως δεν υπέγραψε.


Μέσοι
Μπιταξής Βαγγέλης (21 χρονών από Αίαντα Σαλαμίνας)

Ο Βαγγέλης Μπιταξής γεννήθηκε στις 10-06-1991 είναι μέσος και αγωνιζόταν πέρυσι στον Αίαντα Σαλαμίνας (Δ΄ Εθνική). Την περίοδο 2010-11 ξεκίνησε να αγωνίζεται στο Κορωπί (Δ΄ Εθνική) για να μετακομίσει κατά το δεύτερο εξάμηνο στον Αίαντα Σαλαμίνας. Την περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε στο Χαϊδάρι.

Μήτρου Νίκος (28 χρονών από Εθνικό Αστέρα)

Ο Νίκος Μήτρου ξεκίνησε ως μεγάλο ταλέντο το 2002 στον Πανιώνιο, οπότε και έπαιξε 2,5 σερί χρόνια στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2004-05 παραχωρήθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου, επέστρεψε στους Νεοσμυρνιώτες, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ακολούθησαν οι Διγενής Μόρφου (Α΄ κατηγορία Κύπρου), Εθνικός Αστέρας, Αίας Σαλαμίνας, Καστοριά, Λαμία, Πιερικός, Ένωση Μιδέας και Πόρος. Τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στη Football League, καθώς συμφώνησε να επιστρέψει στον Εθνικό Αστέρα, κάτι που αποδείχτηκε λάθος καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας άργησε υπερβολικά να βγάλει τα νέα δελτία των ποδοσφαιριστών, κάτι που έγινε αντί τον Ιανουάριο τον Μάρτιο! Έτσι βαρέθηκε να περιμένει και μετακόμισε στην Τσεχία και στην Σλόβαν Βαρνσντόρφ ομάδα Β΄ Εθνικής Τσεχίας.
Κάτι αξιοσημείωτο είναι ότι ο Μήτρου είναι δύο φορές διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, ενώ στο προσωπικό του βιογραφικό αναγράφει ότι είχε συμμετάσχει και στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2004 με το νούμερο 10.

Κώστας Βλαχόπουλος (30 χρονών από Πανόπουλο)

Ο γνωστός Ήλειος μεσοεπιθετικός που γεννήθηκε στις 07-04-1981 γυρίζει στην ομάδα μας όπου είχε αγωνιστεί τις περιόδους 1999-00 και 2000-01 κατά το α΄ εξάμηνο. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες όπως τον Ιάλυσο Ρόδου, Αίαντα Γαστούνης, Λεωνίδιο, Κόρινθο, Θύελλα Πατρών, Ατρόμητο Λάππα, Αστέρα Αμαλιάδας, Ηρακλή Ψαχνών και κατά την περσινή περίοδο στο Πανόπουλο. Ο Βλαχόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και αν υπογράψει αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μας.

Γιώργος Σαραμαντάς (20 χρονών από Πανόπουλο)

Ο Νεαρός μέσος αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία πέρυσι στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με το Πανόπουλο και κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας στον Πανηλειακό.

Ερρίκος Κώστας (20 χρονών από Προοδευτική)

Ο νεαρός μέσος έχει γεννηθεί στις 05-11-1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ιωνικό την περίοδο 2009-10. Στην ομάδα της Νίκαιας αγωνίστηκε και την επόμενη περίοδο 2010-11 για να μεταπηδήσει πέρυσι στην Προοδευτική.

Σωκράτης Πέτρου (33 χρονών από Βύζαντα Μεγάρων)

Γυρολόγος των γηπέδων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο γεννηθείς στις 08-05-1979 Σωκράτης Πέτρου αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία που έχει αγωνιστεί σε 11 ομάδες με τον Πανηλειακό να είναι ο 12ος προορισμός του.
Στον Αιολικό Μυτιλήνης ξεκίνησε το 1998 την καριέρα του ο Σωκράτης Πέτρου. Ακολούθησε 1,5 χρόνος στο Αιγάλεω και εν συνεχεία η Ξάνθη, στην οποία έπαιξε από το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2000-01 έως το πρώτο μισό της περιόδου 2004-05. Δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου και επέστρεψε στους Ακρίτες. Από το 2005 έως το 2007 έπαιξε ποδόσφαιρο στην Κύπρο με τις ΑΕ Πάφου, Αγία Νάπα. Επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και αγωνίστηκε σε Αγροτικό Αστέρα, Ολυμπιακό Λουτρακίου, Αγία Παρασκευή και ΠΑΟ Ρουφ. Από το καλοκαίρι του 2011 ανήκε στον Βύζαντα Μεγάρων.

Καράμπελας Χρήστος (19 χρονών από Οικονόμο Τσαριτσάνης)

Ο νεαρός μέσος έχει γεννηθεί στις 19-07-1991 και αγωνίστηκε πέρυσι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Μέχρι να φτάσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο, είχε θητεία σε ερασιτεχνικές ομάδες (Ολυμπιακός Κυμίνων, ΠΑΟ Κουφαλίων, Αλέξανδρος Κουφαλίων), ενώ είχε σύντομο πέρασμα και από τον Αστέρα Τρίπολης την περίοδο 2010-11 και την Ζάκυνθο.

Βίκτωρ Ντακγόλοφ (24 χρονών από Εθνικό Αστέρα)

Ο Βίκτωρ Ντραγκόλοφ (γεννημένος στις 27.7.1988) ξεκίνησε από τη Σπάρτακ Βάρνα (Β' Κατηγορίας) και πέρυσι βρέθηκε στην Ντόμπρουτσα (Β' κατηγορίας). Από την Σπάρτα Βάρνα έφυγε για λογαριασμό του Εθνικού Αστέρα αλλά δεν έμεινε πολύ λόγω των προβλημάτων που είχε η ομάδα των Αθηνών και έτσι έλυσε την συνεργασία του κοινή συναινέσει. Αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού. Το 1989 ο πατέρας του, Βασίλι, διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βουλγαρίας, είχε κάνει σπουδαία καριέρα αγωνιζόμενος στην Α' Εθνική με τα χρώματα αρχικά της Λάρισας και στην συνέχεια με του Ιωνικού.


Επιθετικοί
Καραχάλιος Παναγιώτης (24 χρονών από Α.Ο. Γλυφάδας)

Γεννημένος στην Αθήνα ο Παναγιώτης Καραχάλιος, έκανε τα πρώτα του βήματα Αχαρναϊκό, όπου μετακόμισε το 2008 στον Εθνικό. Την επόμενη χρονιά πήγε στη γειτονική Σαλαμίνα που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αίαντα για να μετακομίσει την ίδια χρονιά στον Παναργειακό. Στο Εθνικό επέστρεψε τη σεζόν 2010-2011 (14 συμμετοχές, 1 γκολ). Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στη Γλυφάδα. Σε επτά αγώνες πρωταθλήματος σημείωσε τρία γκολ, αλλά τον Ιανουάριο έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Εθνικό Αστέρα. Την περυσινή περίοδο 2011-12 ο Καραχάλιος βρέθηκε αντίπαλος του Πανηλειακού αφού φορούσε την φανέλα του Α.Ο. Γλυφάδας όπου σε 28 αγώνες πέτυχε 12 τέρματα.

Φράγκος Μιχάλης (23 χρονών από Διαγόρα Ρόδου)

Ο Μιχάλης Φράγκος γεννήθηκε στη Ρόδο στις 20 Μαρτίου το 1990 και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2006 στον Ευαγόρα Ρόδου, ομάδα τοπικού πρωταθλήματος στο «σμαραγδένιο» νησί. Την επόμενη σεζόν έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς έγινε κάτοικος Αθήνας και φόρεσε την φανέλα του Θρασύβουλου στην Superleague για δύο σεζόν. Το 2008 μετακόμισε στον ΠΑΣ Πρέβεζας και από το 2009 μέχρι και σήμερα, αγωνίζεται με την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου.


Οι Σπύρος Γκρίλλας (από Αστέρα Αμαλιάδας), Νίκος Δημόπουλος και Λάκης Κολτσίδας αναμένεται και αυτοί ότι θα αποκτηθούν, ενώ έχει προταθεί και ο Πέτρος Γουβαλάρης που και αυτός αναμένεται να κλείσει στην ομάδα.

Ακόμα πολύ σημαντική είδηση είναι ότι ο αρχηγός του Πανηλειακού Γιάννης Κολόκας καθώς και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος δεν συμφώνησαν με τις ομάδες στις οποίες είχαν προταθεί και αναμένεται να κλείσουν στην ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: