Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

«ήλθον, είδον και απήλθον»

Ο Νίκος Κάλφας αγνοείται!
Ο Γκόγκας έρχεται, ο Μανωλόπουλος φεύγει και ο Κάλφας... αγνοείται!  

Σάκης Γκόγκας
Στο σημερινό παιχνίδι με το Ρούφ έδωσε το παρόν και ο Σερραίος επιθετικός Σάκης Γκόγκας. Ο Γκόγκας που έχει μεγάλη καριέρα στα γήπεδα όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει (απομένουν μόνο κάποιες τυπικές εκρεμμότητες) στον Πανηλειακό θα είναι ο αντικατάστάτης του Παντελή Κρυστάλλη στη επίθεση της ομάδας.

Νίκος Κάλφας
Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του Πανηλειακού που ακόμα να γυρίσει από τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα όπως όλοι οι παίχτες του Πανηλειακού και ο Κάλφας έλαβε διήμερη άδεια την Πρωτοχρονιά για να περάσει τις γιορτές με την οικογένεια του και να επιστρέψει στις προπονήσεις την περασμένη Τρίτη αλλά από εκείνη την μέρα...μην τον είδατε!

Θανάσης Μανωλόπουλος
Την πόρτα της εξόδου έχει δει όπως όλα δείχνουν και ο μέχρι πρότινος βασικός τερματοφύλακας του Πανηλειακού Θανάσης Μανωλόπουλος. Ο Μανωλόπουλος που και πέρυσι είχε φύγει από την ομάδα μετά από πειθαρχικό παράπτωμα στην αλλαγή του νέου τότε έτους, είπε να μην αλλάξει συνήθειες και έτσι εγκαταλείπει την ομάδα και πάλι πάνω στην αλλαγή. Το μόνο που μένει είναι και η επίσημη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: