Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πανηλειακός - ΠΑΟ Ρούφ (Τα τελευταία νέα)

Φάση από τον περσινό αγώνα μεταξύ
ΠΑΟ Ρούφ και Πανηλειακού
Την αξιόμαχη ομάδα του ΠΑΟ Ρούφ αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 ο Πανηλειακός ο οποίος θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές μετά και τις τελευταίες αποχωρήσεις των Μαζιώτη και Μανωλόπουλο, ενώ και ο Κάλφας δεν έχει επιστρέψει από την άδεια που είχαν πάρει οι παίχτες την πρωτοχρονιά!










Ο Πανηλειακός που θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας χρειάζεται μόνο την νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παίχτες του Σωτήρη Αντωνίου θα τα δώσουν όλα για τον σκοπό αυτό. 

Σε δηλώσεις του για τον συγκεκριμένο αγώνα ο τεχνικός της ομάδας είπε: "Αυτό που βλέπουμε μπροστά μας αυτές τις μέρες, είναι μόνο το ματς της Κυριακής. Δεν υπάρχουν για μας άλλα θέματα στο προσκήνιο. Θέλουμε τη νίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι αλλά και να προσπαθήσουμε σκληρά για να την πάρουμε".

Η αποστολή του Πανηλειακού αποτελείται από 17 παίχτες (τα δελτία των Λόλα και Καρακάσογλού δεν έχουν εκδοθεί ακόμα) οι οποίοι είναι: Θεοδωρακόπουλος, Καπετανάκης, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης, Κολόκας, Κυριακίδης, Λώττας, Καφαντάρης, Τομαράς, Ταφαρλής, Μπράβος, Σωτηρόπουλος, Μανιάτης, Νικολόπουλος, Πλαστουργός, Δημόπουλος.

Τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Ρούφ αναφέρουν ότι από την αποστολή θα απουσιάζει ο επιθετικός Δημήτρης Καφές ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ θα έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων της αφού η διοίκηση μίσθωσε πούλμαν για να μεταφερθούν στον Πύργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: