Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Πανηλειακός - ΠΑΟ Ρούφ (Δηλώσεις)

Οι δηλώσεις προπονητών και παιχτών των δύο ομάδων που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα στον Πύργο:

Σωτήρης Αντωνίου (προπονητής Πανηλειακού) - “Υπάρχει απογοήτευση γιατί δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, δηλαδή τη νίκη, αλλά κυρίως γιατί δεν επιβραβεύτηκε η εμφάνιση μας, που για μένα ήταν η καλύτερη σε επίσημο ματς ως τώρα. 
Είχαμε κυριαρχία στο ματς, με 17 τελικές προσπάθειες, αλλά πληρώσαμε την αδυναμία μας στα στημένα, αφού προηγουμένως δεν είχαμε διευρύνει το προβάδισμα μας. 
Για τους φιλάθλους που μας στηρίζουν, να ξέρουν ότι πάντα τα δίναμε και θα τα δίνουμε όλα, και βλέπουν μια ομάδα, την καλύτερη για τον Πανηλειακό που υπάρχει φέτος μετά από αρκετά χρόνια. 
Μια ομάδα με δυνατότητες, με πολύ καλό ποδόσφαιρο, το καλύτερο στην κατηγορία πιστεύω ως τώρα, απ' ότι έχουμε δει. 
Κάποιοι μεμονωμένοι που έβρισαν στη λήξη του αγώνα και κάνουν κακό στην ομάδα, δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι πρόεδρος, προπονητής, τεχνικός διευθυντής και παίκτες, είμαστε απελπιστικά μόνοι μας. Κι όμως κάνουμε πολλά! Και θα συνεχίσουμε! Είμαι περήφανος για την ομάδα αυτή που έχει δημιουργηθεί φέτος στον Πύργο.
Σήμερα είμαστε ακόμα καλύτεροι κι από τις άλλες φορές, αλλά δεν είχαμε και την απαραίτητη τύχη. Είμαστε πρώτοι, συνεχίζουμε για να μείνουμε σε αυτή τη θέση και μετά από το προσεχές ματς της Κυριακής στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα”.

Δημητρης Μπράβος (παίκτης Πανηλειακού) “Η νίκη ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε και μας στεναχωρεί που δεν την πήραμε, παρότι προσπαθήσαμε πολύ και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα. Πληρώσαμε την αδυναμία στα στημένα, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς νωρίτερα και γι' αυτό φταίμε εμείς οι παίκτες. Ο κόσμος να είναι κοντά μας και να έχει υπομονή. Έχουμε άλλωστε μεγάλα προβλήματα και χωρίς τη βοήθεια του κόσμου δε γίνεται τίποτα”.  

Δημήτρης Αρναούτης (προπονητής Ρουφ) “Συγχαίρω τους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και πιστεύω ότι είναι ηθικά νικητές. Παίξαμε εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Πανηλειακό που δικαιολόγησε τη βαθμολογική θέση του και είναι από τις ομάδες που με τα ως τώρα δεδομένα – γιατί σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν και προβλήματα που μακάρι να ξεπεραστούν – θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Θέλω πάντως να επισημάνω ότι στο τέλος εμείς είχαμε την κλασική ευκαιρία με την κεφαλιά του Μανιά για να πάρουμε ακόμα και τη νίκη”. 

Νίκος Σπυριδάκης (παίκτης Ρουφ) “Δεν ξεκινήσαμε καλά και κυρίως στο πρώτο μέρος δεν είμαστε αυτοί που θα έπρεπε, ενώ στο ημίχρονο ο προπονητής μας προσπάθησε να μας ξυπνήσει. Ο Πανηλειακός είχε πράγματι ευκαιρίες και μας πίεσε ειδικά κατά διαστήματα, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Μπορούσε να έρθει και η ισοπαλία που ήρθε, μπορούσαμε και να χάσουμε, μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη αν στο 89' έμπαινε γκολ η φάση”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: