Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Ήρθε η ώρα του Βαγγέλη Βαλαώρα...

Ο Γιάννης και ο Βαγγέλης Βαλαώρας
Το επώνυμο «Βαλαώρας» φέρνει στο μυαλό όλων τον μεγάλο ηγέτη της Λάρισας τη δεκαετία του '80 και του '90, ο οποίος με 73 γκολ αποτελεί μέχρι σήμερα τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Το όνομά του έγινε σύνθημα στον θεσσαλικό κάμπο («Ηρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα!»), αλλά έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να μάθουμε και τον γιο του Βαγγέλη!
 Στα 20 χρόνια του ο αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ, που αγωνιζόταν στην Ελασσόνα, αποτελεί το νέο απόκτημα του Πανηλειακού και μιλώντας στη «SportDay» δεν έκρυψε τις μεγάλες φιλοδοξίες του. «Προπονούμαι εδώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες και συνάντησα ένα πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα.

Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή και να την ανεβάσουμε στη Β' Εθνική. Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σωτήρη Αντωνίου που με πίστεψε και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τον Πανηλειακό».

Ο Βαλαώρας, βέβαια (όπως και τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα), δεν υπολογίζεται κόντρα στον Απόλλωνα, αφού εκκρεμούν τα δελτία τους. Υπέγραψε ο νεοαποκτηθείς Νίκος Μακρίδης και προπονήθηκε για πρώτη φορά. Παράλληλα, από το «μικροσκόπιο» του Σωτήρη Αντωνίου περνούν δύο παίκτες. Ο 29χρονος Διονύσης Σωτηρόπουλος που αγωνιζόταν και πέρυσι στον Πανηλειακό (σ.σ. φέτος έπαιζε στον Κένταυρο Μαγούλας) και ο 19χρονος Λάμπρος Γατσώρης από την Κοζάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: