Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Το θέμα Γήττα

Ο Ξενοφώντας Γήττας η πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Πανηλειακό διανύει όπως φαίνεται τις τελευταίες του μέρες στην ομάδα μας.
Ο μέσος του Πανηλειακού εξέφρασε στην διοίκηση ένα οικογενειακό πρόβλημα κατά το οποίο είναι πολύ σημαντικό γι αυτόν και την οικογένεια του να βρίσκεται κοντά στην γενέτειρα του τα Ιωάννινα. 

Ο ίδιος ο Γήττας εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του με την έως τώρα συνεργασία του με τον Πανηλειακό, ενώ επίσης θέλησε να συζητήσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις που θα τον κάνουν να μείνει στην ομάδα χωρίς ακόμη όμως να έχει βρεί τη χρυσή τομή που θα κάνει την οικογένεια του να αλλάξει γνώμη. 

Όπως όλα λοιπόν δείχνουν ένα ακόμη σημαντικό γρανάζι στην φετινή μηχανή του Πανηλειακού θα μας αποχαιρετήσει και αυτή την φορά είναι καθαρά θέμα χρονικής συγκυρίας μιας και ο παίχτης μας πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του παιδί και όλα τα δεδομένα της ζωής του έχουν αλλάξει. Βάση αυτού η διοίκηση του Πανηλειακού αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο χωρίς καμία αντίρρηση σεβόμενη την οικογενειακή γαλήνη του παίχτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: