Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

3 οι επικρατέστεροι για την θέση του προπονητή του Πανηλειακού!

Ο Γιώργος Στάντζαλης
Ο Θωδορής Ανδριόπουλος
Ο Σωτήρης Αντωνίου
Τα τηλέφωνα έχουν σπάσει κυριολεκτικά στον Πανηλειακό αφού είτε από μόνοι τους οι προπονητές είτε μέσω μάνατζερ θέτουν τον εαυτό τους στην διάθεση του προέδρου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανάληψης της θέσης του προπονητή της ομάδας.
Η διοίκηση εξετάζει όλες τις περιπτώσεις με 3 από αυτές να είναι πιο επικρατέστερες. Μιλάμε για τους Γιώργο Στράντζαλη παλαίμαχο παίχτης της ομάδας μας και που πέρυσι βρισκότανε στον πάγκο της Ρόδου, τον Θοδωρή Ανδριόπουλο επίσης παλαίμαχος παίχτης της ομάδας μας και πρώην προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας και του Σωτήρη Αντωνίου που την προηγούμενη περίοδο καθόταν στον πάγκο της Καλλονής ομάδα Γ΄ Εθνικής του Βορείου ομίλου. 


Από αυτές τις 3 περιπτώσεις η διοίκηση συζήτησε με τον Γιώργο Στράντζαλη ο οποίος όμως ζήτησε κυριολεκτικά τα μαλλιά της κεφαλής του για να έρθει! Μιλάμε για ποσό το οποίο είναι πολύ μεγάλο τόσο για την κατηγορία αλλά πόσο μάλλον και για την συγκεκριμένη χρονική συγκυρία που η οικονομική κρίση χτυπάει όλη την χώρα και ιδιαίτερα της ομάδες. Οι δύο πλευρές θα ξανασυζητήσουν σε ραντεβού που έχει είδη καθορισθεί μέσα τις επόμενες μέρες.

Μετά και το διαφαινόμενο ναυάγιο στην περίπτωση Στράντζαλη ο Πανηλειακός στρέφεται πλέον στην περίπτωση του Σωτήρη Αντωνίου ο οποίος μάλιστα ήταν χθες στον Πύργο και συζήτησε με τον πρόεδρο της ομάδας και από ότι φαίνεται οι δυο πλευρές είναι πάρα πολύ κοντά για να κλείσουν συμφωνία και να συνεργαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: