Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΑΒΑΡΗΣ

Στην ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας του Πανηλειακού προχωράει ο Κώστας Ντάβαρης, όπως προέκυψε το   βράδυ της Δευτέρας μετά από συνάντηση του με την απερχόμενη διοίκηση του Πανηλειακού,  προκειμένου να προχωρήσει η μεταβίβαση του σωματείου στον πυργιώτη επιχειρηματία.
Ήδη απο το πρωί της Τρίτης ξεκινούν και οι όποιες απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες, οπότε άμεσα το υπάρχον ΤΑΠ θα περάσει και τυπικά στα χέρια του. Τι δηλώνει και τι συζήτησαν...

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, μεταξύ του επιχειρηματία και πρόεδρου του Ολυμπιακού Πύργου Κώστα Ντάβαρη με τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. του ΤΑΠ Πανηλειακός, τονίστηκε η κοινή θέληση τους για το καλό της ομάδας. Πλέον ο Κ. Ντάβαρης και η ομάδα συνεργατών που θα επιλέξει για τη στελέχωση της νέας διοίκησης, θα προχωρήσουν την ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, δίνοντας λύση στο έντονο διοικητικό αδιέξοδο.

H συζήτηση σε συγκεκριμένα θέματα

Οι δυο πλευρές μάλιστα συνοδεύονταν στη συνάντηση αυτή από δικηγόρους, για ακόμα καλύτερη και ακριβέστερη διευθέτηση των ανάλογων ζητημάτων.
Για τον Ερασιτέχνη πάντως, λόγω του ξεχωριστού νομικού καθεστώτος του, και για να αποφευχθούν χρονοβόρες ή μη σύννομες ενέργειες, συμφωνήθηκε να υλοποιηθεί τρόπος που θα περιλαμβάνει την παραμονή και νυν μελών στο Δ.Σ. του (με τη σύμφωνη γνώμη του Κ. Ντάβαρη).
Ο Κ. Ντάβαρης επανέλαβε ότι είναι έτοιμος να καταθέσει και εγγυητική επιστολή τουλάχιστον 100.000 ευρώ σε λογαριασμό του Πανηλειακού. Έχει επίσης πρόσθετα, έτοιμους κι άλλους χρηματικούς πόρους για τις πρώτες ανάγκες της ομάδας, όπως επίσης επεσήμανε (κάτι που είχε κάνει και στην  πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του).
Ενώ στο θέμα ώστε η απερχόμενη διοίκηση, να αναλάβει τις όποιες οφειλές έχουν μείνει από τη δική της θητεία (πρόκειται για ένα συνολικό ποσό περίπου 50.000 ευρώ, που δεν είχε καταφέρει λόγω της γενικότερης κατάστασης να κάνει ως τώρα) συμφωνήθηκε ότι τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης θα συνεισφέρουν κι αυτά, είτε άμεσα χρηματικά, είτε φέρνοντας κάποιους χορηγούς.

Ντάβαρης: "Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, μέσα σε πολύ καλό κλίμα"
Ο ίδιος ο Κ. Ντάβαρης μετά τη συνάντηση ανέφερε: "Ο κοινός στόχος είναι το καλό του Πανηλειακού. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, και προχωράμε μέσα σε πολύ καλό κλίμα για να ολοκληρωθούν οι ενέργειες της μεταβίβασης. Σε μια - δυο μέρες θα είμαι σε θέση να μιλήσω αναλυτικότερα"

Νάσος Σκούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: