Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ 2010-11

Ο Πανηλειακός 2010-11
- Ύστερα από τρία χρόνια η ομάδα μας ξανά σε επαγγελματική κατηγορία και συγκεκριμένα στον νότιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής ή όπως ονομάστηκε απο φέτος Football League 2.

Σε έναν όμιλο που θύμιζε Α΄ Εθνική προ δεκαετίας αφού πολλές από τις ομάδες που συμμετείχαν έχουν περάσει από τα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας ο Πανηλειακός με μέτριες σε γενικές γραμμές εμφανίσεις και με ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας κατάφερε να εκπληρώσει τον στόχο που είχαν θέσει παράγοντες και προπονητής από την αρχή της περιόδου αυτόν της παραμονής.

 

- Στο έμψυχο υλικό σχεδόν ριζική ανανέωση προσπάθησε να κάνει η ομάδα μας που το καλοκαίρι απέκτησε 13 παίχτες εκ των οποίων οι 6 σταμάτησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μετά τον Γενάρη, ενώ κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου απέκτησε άλλους 7. Στο σύνολο λοιπόν 20 καινούργια πρόσωπα πέρασαν φέτος από την ομάδα.

- Η περίοδος ξεκίνησε με προπονητή τον Γιώργο Βλαστό και στην συνέχεια τον αντικατέστησε ο Γιώργος Τόγιας.
- Πρόεδρος της ομάδας ήταν ο Κώστας Θεοδωρόπουλος.


- Η ομάδα σφράγισε ουσιαστικά την παραμονή της προς το τέλος του πρωταθλήματος μετά το διπλό στην Κρήτη απέναντι στον Ολυμπιακό Χερσονήσου, ενώ για το Κύπελλο Ελλάδας ο Πανηλειακός γνώρισε αναπάντεχο αποκλεισμό από τον πρώτο κιόλας γύρο.

- Η όλη πορεία στηρίχθηκε στους Μανωλόπουλο, Θεοδωρακόπουλο, Δούλο, Αντωνόπουλο, Κοτσώνη, Κολόκα, Τσουκαλά, Παπαδόπουλο, Μπράβο, Θωνιάτη, Αργυρόπουλο, Νικολόπουλο, Γεωργόπουλο, Σωτηρόπουλο Γ, Σωτηρόπουλο Σ, Αντωνίου, Βλαστό, Μπρή και Λαμπρογεώργο.


 

Οι φίλαθλοι του Πανηλειακού (Πάτρα)
- Αξίζει να σημειωθεί η σχεδόν συγκινητική παρουσία των φιλών της ομάδας οι οποίοι αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν τις περισσότερες φορές θετικά βρέθηκαν σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια δίπλα της στηρίζοντας την.







Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

ΑΓΩΝΕΣ: 30
ΒΑΘΜΟΙ: 37
ΘΕΣΗ: 12ος
ΝΙΚΕΣ: 9 (6 ΕΝΤΟΣ – 3 ΕΚΤΟΣ)
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: 10 (7 ΕΝΤΟΣ – 3 ΕΚΤΟΣ)
ΗΤΤΕΣ: 11 (2 ΕΝΤΟΣ – 9 ΕΚΤΟΣ)
ΓΚΟΛ: 24 – 26 (-2)
ΕΝΤΟΣ: 15 – 9
ΕΚΤΟΣ: 9 – 17

Οι φίλαθλοι του Πανηλειακού (Πύργος)


Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Ματθαίος Θωνιάτης με 4 γκολ
Ο Ματθαίος Θωνιάτης πρώτος σκόρερ

- Στην γενικότερη αφλογιστία της ομάδας που είχε πρόβλημα καθ’ όλη την χρονιά με αυτό να μειώνεται μετά και την έλευση του Λαμπρογεώργου στον β΄ γύρο προφανώς απουσιάζουν οι μεγάλοι σκόρερς.
1ος σκόρερ αναδεικνύεται ο Ματθαίος Θωνιάτης με 4 γκολ κάνοντας όμως αρνητικό ρεκόρ αφού τα 4 γκολ είναι η χειρότερη επίδοση όλων των εποχών για την ομάδα σε όλες τις κατηγορίες. 2οι με 3 γκολ οι Φάνης Λαμπρογεώργος (1 πέναλτι), Παναγιώτης Μπρής και Γιώργος Βλαστός, ενώ 3οι με 2 γκολ οι Δημήτρης Μπράβος, Γιάννης Σωτηρόπουλος. Από 1 γκολ πέτυχαν οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Γεωργόπουλος (για το Κύπελλο).


Ο Δημήτρης Κοτσώνης Νο.5 ένας εκ των κορυφαίων
του φετινού Πανηλειακού
MVP: Δημήτρης Μπράβος, Γιάννης Κολόκας, Δημήτρης Κοτσώνης.





Δεν υπάρχουν σχόλια: