Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δημήτρης Κοτσώνης: "Όνειρο μου είναι να παίξω στη Super League", "Ο Πανηλειακός άξιζε και αξίζει κάτι παραπάνω κι από τη Γʼ Εθνική."

Ο Δημήτρης Κοτσώνης
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του Πανηλειακού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο, με δηλώσεις του υπογράμμισε επίσης ότι ονειρεύεται να αγωνισθεί στη Super League:
«Έχω δεχτεί κάποιες ανεπίσημες κρούσεις, αλλά νομίζω ότι ακόμα είναι νωρίς. Πιστεύω ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα έχω την πρόταση που επιθυμώ.
Όνειρο μου είναι να παίξω στη Super League. Πιστεύω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής θέτει στόχους που πρέπει να τους κυνηγάει και να ελπίζει καθημερινά γιʼ αυτούς».
Αναφέρθηκε ακόμη στον Πανηλειακό:
«Πετύχαμε το βασικό στόχο μας, την παραμονή, κι αυτό είναι σημαντικό. Αλλά για μένα η φετινή πορεία της ομάδας δεν ήταν τόσο καλή, όσο περιμέναμε και όσο ελπίζαμε.
Αξίζαμε να πάρουμε πολλά καλύτερα αποτελέσματα και κυρίως σε παιχνίδια που έληξαν με ισοπαλία. Μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κάποια παιχνίδια. Ώστε συνολικά να είχαμε πάει και καλύτερα.
Μπορούσαμε να έχουμε πάρει περισσότερους βαθμούς, όπως για παράδειγμα στα παιχνίδια, εκτός έδρας με Απόλλωνα, Χανιά, Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, και εντός έδρας όπως με Χερσόνησο, Αγ. Παρασκευή και Χανιά. Ο Πανηλειακός συνολικά, σαν σωματείο, με μέγεθος και ιστορία, άξιζε και αξίζει κάτι παραπάνω κι από τη Γʼ Εθνική.
Λυπάμαι πραγματικά που η ομάδα έχει τα γνωστά προβλήματα, αλλά εύχομαι να έχει ότι καλύτερο στη συνέχεια. Η Ηλεία χρειάζεται να αναγεννηθεί επιτέλους ο εκπρόσωπος της στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: