Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΙ!

Ο Γιάννης Κολόκας
Ο Ματθαίος Θωνιάτης
Δυο από τα σημαντικότερα στελέχη της περσινής περιόδου και αρχηγοί του Πανηλειακού ανανέωσαν την παρουσία τους για ακόμη έναν χρόνο!


Πρόκειται για τον αμυντικό "σημαία του Πανηλειακού" Γιάννη Κολόκα ο οποίος εκτός του ότι είναι γέννημα θρέμμα του ερυθρόλευκου συλλόγου είναι πάνω από όλα Πανηλειακός και αυτό από μόνο του τα λέει όλα! Έχει προσφέρει πάρα πολλά τόσα χρόνια στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται από τα 16 του και συγκεκριμένα από την περίοδο 2002-03. Ο Κολόκας πέραν από την περίοδο 2009-10 αγωνίζεται ανελλιπώς στον Πανηλειακό και μαζί με την φετινή αυτή θα είναι η 11η χρονιά του στην ομάδα μας.

Μαζί με τον Γιάννη Κολόκα την συνεργασία του με τον Πανηλειακό για ακόμη έναν χρόνο ανανέωσε και ο μέσος Ματθαίος Θωνιάτης που για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Ο Θωνιάτης να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι ήταν από τα βασικότερα στελέχη της ομάδας στην οποία η απόδοση του υπήρξε ρυθμιστής για την εικόνα της ομάδας. Επίσης ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ με 4 γκολ, ενώ την προηγούμενη σεζόν στην οποία ο Πανηλειακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής ο Θωνιάτης είχε πετύχει 13 γκολ και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας εκείνη την περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: