Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!

Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι τελικά ο εκλεκτός της διοίκησης για την θέση του προπονητή. Ο κ. Αντωνίου έφτασε χθες το βράδυ στον Πύργο και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Ντάβαρη. Μετά από πολύωρη συζήτηση η συμφωνία έκλεισε σήμερα Τετάρτη πριν από λίγες ώρες.


Σύντομο Βιογραφικό

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πλέον ο Αντωνίου γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου το 1975. Μέσος στην θέση αγωνίσθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ξάνθη απ το 1997 ως το καλοκαίρι του 2001 έχοντας 80 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 11 στο κύπελλο ενώ πέτυχε και ένα γκολ. Ακολούθως συνέχισε την καριέρα του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Φωστήρα, τον Εθνικό Αστέρα, την Κέρκυρα, τον ΠΑΣ Γιάννενα, τα Τρίκαλα, τη Δόξα Δράμας και τον Εορδαϊκό.

Ως προπονητής: Η προηγούμενη περίοδος τον βρήκε στον πάγκο του Εορδαϊκού ομάδα Γ΄ Εθνικής του Βορείου ομίλου και ακολούθως συνέχισε στην Α.Ε.Λ. Καλλονής και αυτή ομάδα Γ΄ Εθνικης του Βορείου ομίλου η οποία τερμάτισε 2η. Την περίοδο 2009-10 με την ίδια ομάδα (Α.Ε.Λ. Καλλονής) πήρε την άνοδο από την Δ Εθνική στην Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: