Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΘΕΛΕΙ 15 ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Βάζοντας κάτω τις ανάγκες της ομάδας καταλήγουμε οτι ο Πανηλειακός χρειάζεται οπωσδήποτε 15 παίχτες εν δυνάμει βασικούς!

Το θέμα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Ενα από τα σημαντικότερα θέματα στο ρόστερ του Πανηλειακού είναι αυτό του τερματοφύλακα. Ο Πανηλειακός στην θέση αυτή μετά την αποχώρηση του Θεοδωρακόπουλου που υπεράσπιζε πέρυσι την εστία της ομάδας δεν έχει κανέναν. Ο 23χρονος πλέον Γιάννης Καπετανάκης μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω στρατού δεν έχει τα παιχνίδια αλλά ούτε και την εμπειρία ακόμα για να διεκδικήσει την θέση του βασικού οπότε στο θέμα αυτό ο Πανηλειακός πρέπει να κινηθεί οπωσδήποτε για 2 τουλάχιστον τερματοφύλακες, οι οποίοι μάλιστα καλό θα ήταν να παλεύουν για την θέση του βασικού.

Το θέμα ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
Αμυνα, το κλειδί του περσινού Πανηλειακού που χωρίς αυτή κανείς δεν ξέρει πως και τι θα καταφέρναμε. Σημαντική απώλεια αυτή του Δημήτρη Κοτσώνη που αναχώρησε για νέες πολιτείες και συγκεκριμένα για τον Αρη Θεσσαλονίκης. Επίσης ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, ο Σάκης Σωτηρόπουλος και ο Τσουκαλάς αναχώρησαν και αυτοί ο ένας δοκιμάζεται στον Παναιτωλικό, ο άλλος συμφώνησε με αντίπαλο του Πανηλειακού τον Π.Α.Ο.Κ. Γλυφάδας και ο Τσουκαλάς βιάστηκε και συμφώνησε με τον Αίαντα Γαστούνης! Ο Δούλος και ο Αντωνόπουλος αγνοείτε η τύχη τους και δεν ξέρουμε αν έχουν μιλήσει καθόλου με την ομάδα. Το μόνο ευχάριστο στο θέμα αυτό η αρχική συμφωνία για παραμονή στην ομάδα του Γιάννη Κολόκα. Πάμε λοιπόν για περίπου 4-5 παίχτες στις θέσεις αυτές σίγουρα.

Το θέμα ΜΕΣΟΣ
Στην θέση του μέσου μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα φέτος ήταν υπερπλήρεις... με μοναδικό πρόβλημα έναν μέσο που θα έκανε την διαφορά! Ο μέσος αυτός που θα έκανε παιχνίδι έλειψε. Έχουμε και λέμε λοιπόν Μπράβος, Αργυρόπουλος, Νικολόπουλος, Γεωργόπουλος, Αντωνίου και Θωνιάτης. Ο πρώτος δοκιμάστηκε στην Καβάλα αν και η ομάδα μας μιλάει μαζί του και τίποτα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, οι τρείς υπόλοιποι αγνοείτε η τύχη τους και δεν γνωρίζουμε κατά πόσον υπάρχει ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας αφού ακόμα δεν έχουν μιλήσει με τον Πανηλειακό. Και οι τρείς πάντως άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Αντωνίου δυστυχώς συμφώνησε με τον Απόλλωνα και λέω δυστυχώς γιατί και καλός παίχτης είναι και κανένα πρόβλημα δεν δημιούργησε όσον καιρό ήταν στον Πύργο. Επίσης ακόμα πιο σημαντικό πιάνεται και φέτος για μικρός! Η κατηγορία χρειάζεται τρείς μικρούς (από 20 χρονών και κάτω) στην ενδεκάδα μην ξεχνιόμαστε. Ο εκ των αρχηγών πέρυσι Θωνιάτης από ότι ξέρουμε έχει συμφωνήσει να συνεχίσει για ακόμη έναν χρόνο και αυτό είναι σημαντικό. Πάμε οπότε για 4-5 παίχτες για την θέση του μέσου.

Το θέμα ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Εντάξει εδώ ότι και να πούμε είναι λίγο. Με δυο καλούς επιθετικούς την περασμένη σεζόν η πορεία της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ήταν διαφορετική. Οι Μπρης, Βλαστός πρόσφεραν πραγματικά αυτό που μπορούν και ο Λαμπρογεώργος που ήρθε τον Γενάρη τι άλλο να σου κάνει;; Ήρθε έβαλε 3 γκολ σε μια ομάδα που ο πρώτος σκόρερ είχε 4! Χωρίς πολλά πολλά λοιπόν είναι η θέση που καίει. Η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 3 επιθετικούς και μάλιστα επιθετικούς βασικούς που θα κάνουν την διαφορά. Και σε αυτή την κατηγορία αυτό μετράει και τίποτα άλλο τα υπόλοιπα λίγο πολύ τα βρίσκεις.

Κάνοντας την σούμα μας λοιπόν ένας ενδεικτικός αριθμός παιχτών που χρειάζεται η ομάδα μας να κλείσει είναι 15! 15 εν δυνάμει βασικούς! Και όπως καλά θα καταλάβατε ο αριθμός 15 είναι κατά κάποιον τρόπο επιτακτικός. Είναι ο αριθμός αυτός που χρειάζεται ο Πανηλειακός για να πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Τώρα πόσους θα κλείσουμε και ποίοι θα είναι αυτοί είτε από το περσινό ρόστερ είτε καινούργιες μεταγραφές είναι άλλο καπέλο. Ένα καπέλο που μπορεί να αυξήσει των αριθμό των παιχτών αλλά με τίποτα δεν μπορεί να τον μειώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: