Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Το Ρόστερ του Πανηλειακού (2011-12)

Ανακοινώθηκε το ολοκληρωμένο πλέον ρόστερ της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2011-12! Ας δούμε όμως αναλυτικότερα ποιοί ανανέωσαν, ποιοί αποκτήθηκαν και ποιοί αποχώρησαν από τον Πανηλειακό.

Συνολικά (24 παίχτες): Αποκτήθηκαν 17, Ανανέωσαν 7, ενώ αποχώρησαν 18



Τερματοφύλακες:

Στην θέση του τερματοφύλακα ο Πανηλειακός προχώρησε σε 2 ανανεώσεις και άλλες 2 μεταγραφές, ενώ αποχώρησε 1. Πρόκειται για τους Θεοδωρακόπουλο και Καπετανάκη οι οποίοι ανανέωσαν από πέρυσι, ενώ ο Μανωλόπουλος που πιάνεται ως μεταγραφή γύρισε ουσιαστικά μετά από ένα εξάμηνο στην ομάδα αφού βρισκόταν μέχρι τον Γενάρη κάτω από τα δοκάρια του Πανηλειακού. Ο καινούργιος ουσιαστικά της παρέας που στελεχώνει την φετινή τετράδα των τερματοφυλάκων στην ομάδα μας είναι ο Γιώργος Λαμπρόπουλος. Και οι 4 θα προσπαθήσουν ως τελευταίοι παίχτες της ομάδας του Πανηλειακού να αποσοβήσουν τον κίνδυνο από τα σουτ των αντιπάλων και να διαφυλάξουν το πιο ιερό μέρος κάθε οικογένειας και κατ΄επέκταση κάθε ομάδας. Την εστία της.


12. Γιάννης Καπετανάκης (23 χρονών ανανέωσε)

1. Διονύσης Θεοδωρακόπουλος (29 χρονών ανανέωσε)

81. Θανάσης Μανωλόπουλος (30 χρονών από Αστέρα Αμαλιάδας Δ΄ Εθνική)

30. Γιώργος Λαμπρόπουλος (22 χρονών από Ολυμπιακό Χερσονήσου Γ΄ Εθνική)


Αποχώρησαν: Αντρέας Τρυφωνόπουλος.
 

Αμυντικοι:
Στην θέση του αμυντικού από τον Πανηλειακό αποχώρησαν 7, ανανέωσαν μόλις 2 παίχτες από πέρυσι και απέκτησε άλλους 5! Πρόκειται για τους Κολόκα και Γιάννη Σωτηρόπουλο οι οποίοι έμειναν στην ομάδα μας ενώ οι Βατσής, Ακπαρίδης, Νικολόπουλος, Μανιάτης και Ταφαρλής θα είναι αυτοί οι οποίοι θα θωρακίσουν την άμυνα του Πανηλειακού ώστε κανένας αντίπαλος παίχτης και γενικά καμία αντίπαλη επίθεση μην φτάσει κοντά στην εστία μας και γίνει επικίνδυνη.


33. Γιάννης Κολόκας (26 χρονών ανανέωσε)

11. Γιάννης Σωτηρόπουλος (23 χρονών ανανέωσε)

13. Λευτέρης Βατσής (19 χρονών ανήκε στον ΠΑΣ Γιάννενα, έπαιζε δανεικός στην Δόξα Κρανούλας Γ΄ Εθνική)

5. Δημήτρης Ακπαρίδης (30 χρονών από Παναχαϊκή Γ΄ Εθνική)

3. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος (18 χρονών από Ολυμπιακό Λαμπετίου Α1 τοπικό)

2. Χρήστος Μανιάτης (20 χρονών από Πανιώνιο)

21. Δημήτρης Ταφαρλής (23 χρονών από Εορδαϊκό Γ΄ Εθνική)


Αποχώρησαν: Γιώργος Τσαντίλης, Νίκος Δούλος, Κώστας Οικονομίδης, Δημήτρης Κοτσώνης, Διονύσης Τσουκαλάς, Γιώργος Γκουβέρος, Τρίμμης Αντρέας.


Μέσοι:

Το κέντρο είναι αυτό που πολλές φορές σου δίνει την νίκη αλλά και που προφυλάσσει την ομάδα ώστε να μην χρειαστεί η άμυνα να λάβει δράση. Από τους περσινούς μέσους της ομάδας λοιπόν αποχώρησαν 6 παίχτες, ανανέωσαν 3 και αποκτήθηκαν ακόμα 7 στο σύνολο 10. Πρόκειται για τους Θωνιάτη, Μπράβο και Πλαστουργό οι οποίοι ανανέωσαν και για τους νέους Κυριακίδη, Κάλφα, Δημόπουλο, Λώττα, Γήττα, Μαζιώτη και Τριγάζη οι οποίοι αποκτήθηκαν. Και οι 10 θα είναι αυτοί που θα παλέψουν και θα ιδρώσουν περισσότερο από όλους τους άλλους για να καταφέρουν να φτάσουν την μπάλα από την άμυνα μας στην αντίπαλη επίθεση όπου από εκεί και πέρα θα αναλάβει η επίθεση του Πανηλειακού.


6. Ματθαίος Θωνιάτης (26 χρονών ανανέωσε)

22. Δημήτρης Μπράβος (23 χρονών ανανέωσε)

17. Διονύσης Πλαστουργός (17 χρονών ανανέωσε)

7. Παύλος Κυριακίδης (20 χρονών από Κοζάνη Γ΄ ΕΘνική)

8. Νίκος Κάλφας (20 χρονών από Εορδαϊκό Γ΄ Εθνική)

19. Νίκος Δημόπουλος (18 χρονών από Νέους Εθνικού Αστέρα)

14. Αριστείδης Λώττας (23 χρονών από Α.Ε.Λ. Καλλονής Γ΄ Εθνική)

10. Ξενοφώντας Γήττας (32 χρονών από Ρόδο Γ΄ Εθνική)

4. Ιερόθεος Μαζιώτης (20 χρονών από Βύζαντα Μεγάρων Γ΄ Εθνική)

23. Διονύσης Τριγάζης (23 χρονών από Σαρωνικό Αίγινας Δ΄ Εθνική)


Αποχώρησαν: Θύμιος Αργυρόπουλος, Γιάννης Γεωργόπουλος, Δημήτρης Νικολόπουλος, Δημήτρης Δάνισκας, Σάκης Σωτηρόπουλος, Γιώργος Αντωνίου.


Επιθετικοί:

Το μεγάλο ατού μιας ομάδας είναι η επίθεση της. Αν έχεις καλή επίθεση τότε έχεις και πολλές πιθανότητες να κερδίσεις τον αγώνα. Στην θέση αυτή πέρυσι ο Πανηλειακός υστερούσε δραματικά, κάτι που τον έκανε να χάσει πολλούς βαθμούς και στα εκτός αλλά πολύ περισσότερο στα εντός που οι πολλές ισοπαλίες είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνουμε χαμηλά στην βαθμολογία κάτι που δεν μας άξιζε. Από την περσινή ομάδα αποχώρησαν 4 δεν ανανέωσε κανείς και αποκτήθηκαν 3. Ο λόγος για τους Καφαντάρη, Τομαρά και το βαρύ πυροβολικό του φετινού Πανηλειακού που ακούει στο όνομα Κρυστάλλης. Η αιχμή του δόρατος στην ομάδα του Πανηλειακού που είναι οι επιθετικοί της θα είναι αυτή που θα κοιτάξει να διαπεράσει κάθε αντίπαλη άμυνα ούτως ώστε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία.


9. Παντελής Κρυστάλλης (29 χρονών από Μέγα Αλέξανδρο Σερρών Γ΄ Εθνική)

20. Μιχάλης Καφαντάρης (26 χρονών από Κόρινθο Γ΄ Εθνική)

37. Χρήστος Τομαράς (22 χρονών από Εορδαϊκό Γ΄ Εθνική)


Αποχώρησαν: Γιάννης Καπετανάκης, Παναγιώτης Μπρής, Φάνης Λαμπρογεώργος, Χρήστος Παπαγεωργίου.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΕ! ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: