Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

8ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: Ζάκυνθος - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 2-3 (Βίντεο)

Νέα εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας! Τα γκολ για τον Πανηλειακό ο συνήθεις ύποπτος πλέον Κρυστάλλης και δυο γκολ ο "μικρός" Νικολόπουλος!

- Το 8ο φιλικό προετοιμασίας και 3ο εκτός έδρας έδωσε χθες η ομάδα μας αυτή την φορά απέναντι στην Ζάκυνθο. Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε θέαμα και ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Ο Πανηλειακός αν και προηγήθηκε δυο φορές ισοφαρίστηκε από την Ζάκυνθο σε 1-1 και 2-2 αλλά τελικά κατάφερε και πήρε το φιλικό διπλό χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Κώστας Νικολόπουλος στο 88. Αυτό ήταν το δεύτερο του γκολ στον συγκεκριμένο αγώνα (πέτυχε άλλο ένα στο 71), ενώ το τρίτο γκολ το είχε πετύχει νωρίς νωρίς ο Παντελής Κρυστάλλης στο 10.

Ο 17χρονος Νικολόπουλος να υπενθυμίσουμε ότι ήρθε φέτος στην ομάδα μας από τον Ολυμπιακό Λαμπετίου είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού Αντρέα Νικολόπουλου και αφήνει μέχρι τώρα εξαιρετικές εντυπώσεις και δείχνει να έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Πανηλειακός με το μέλλον να ανοίγεται διάπλατα μπροστά του.

Κώστας Νικολόπουλος
Στον αγώνα αγωνίστηκαν όλοι οι παίχτες που είχε στην διάθεσή του ο Σωτήρης Αντωνίου. Από την άλλη η Ζάκυνθος έδειξε ότι αν και ξεκίνησε πριν περίπου τρείς εβδομάδες την προετοιμασία της ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος στο επερχόμενο πρωτάθλημα που θα την βρούμε και αντίπαλο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Τοπαλίδης, Διαμαντόπουλος, Γραικός, Λαζούρας, Καρυπίδης, Σαμαράς, Γεωργίου Σ., Λιβάρης, Παντελής, Νεσιόρ, Νεόφιτος.
Αγωνίστηκαν ακόμη: Τσιριγώτης, Κόντη, Παρασκευάς, Μουζάκης, Μαριάδης, Διαμαντής, Καλογέρης, Χαριάτης, Γεωργίου Αθ., Φίλαϊ, Βυθούλκας, Δριμούρας.


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ:
Mανωλόπουλος, Ταφαρλής, Ακπαρίδης, Κολόκας, Μανιάτης, Κάλφας, Κυριακίδης, Λώττας, Θωνιάτης, Γήττας, Κρυστάλλης.
Αγωνίστηκαν ακόμη: Καπετανάκης, Πλαστουργός, Νικολόπουλος, Βατσής, Μαζιώτης, Μπράβος, Καφαντάρης, Σωτηρόπουλος, Τομαράς, Τριγάζης, Δημόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: