Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

7ο Φιλικο Προετοιμασιας: Κόρινθος - Πανηλειακός 1-2

Αήττητος ο Πανηλειακός σε 7 αγώνες προετοιμασίας!
Σχόλια: Αλλη μια νίκη για την ομάδα μας αυτή την φορά εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα της Κορίνθου
η οποία δυστυχώς όπως όλα δείχνουν θα υποβιβασθεί στην κατώτερη κατηγορία. Ο Πανηλειακός αν και έδινε το τρίτο του φιλικό μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα κατάφερε και πήρε την νίκη χάρις σε δύο στημένες φάσεις. Και τα τρία τέρματα επετεύχθησαν μετά το 80 και συγκεκριμένα μέσα σε δέκα λεπτά! Ο Πανηλειακός βρέθηκε να χάνει στο 80 μετά από πέναλτι του Σιώκου. 6 λεπτά αργότερα ο Θωνιάτης με φάουλ κεραυνό από τα 30 μέτρα! έκανε το 1-1. Στο 90 και πάλι ο Θωνιάτης έκανε το 1-2 που έδωσε και την φιλική νίκη στην ομάδα μας μετά από πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Κάλφα.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος (38' Λαμπρόπουλος, 55' Καπετανάκης), Βατσής, Σωτηρόπουλος, Ακπαρίδης, Κολόκας, Μαζιώτης (32' Δημόπουλος), Νικολόπουλος, Κρυστάλλης, Μπράβος, Λώττας, Καφαντάρης (έπαιξαν β' μέρος και οι Θωνιάτης, Ταφαρλής, Κάλφας, Κυριακίδης, Πλαστουργός, Τριγάζης).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Δημαράκης, Φραγκάκης, Παπαευθυμίου, Σπυρόπουλος, Φύλλης, Μαργιόλης, Δημητριάδης, Σιώκος, Παππάς Χρ., Νικολόπουλος, Λαμπρογεώργος (έπαιξαν και οι Σγουρός, Ντερτιλής, Ασημακόπουλος, Καρατζάογλου, Μπαλτζής και Δανιήλ).


- Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε η ομάδας μας και από τότε έχει δώσει άλλα έξι. Σε σύνολο λοιπόν 7 αγώνων ο Πανηλειακός μετράει τέσσερεις νίκες και τρείς ισοπαλίες! Ενώ τα γκολ είναι 6 – 2 υπέρ της ομάδας μας. Τα 6 τέρματα έχουν πετύχει από 2 Κρυστάλλης και Θωνιάτης και από 1 Γήττας, Κυριακίδης. Επόμενο φιλικό ενδέχεται να γίνει με την Ζάκυνθο και αυτό εκτός έδρας την ερχόμενη Κυριακή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: