Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού


Ανακοίνωση του Σ.Φ. Πανηλειακού

Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού, το βράδυ της Δευτέρας, μετά από συνάντηση μελών του, όπου συζητήθηκαν διάφορα για την κατάσταση στην ομάδα, προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης - τοποθέτησης, στην οποία αναφέρονται τα εξής:











"Ως Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού θέλουμε να εκφράσουμε την ακλόνητη συμπαράσταση και στήριξη μας, τόσο στο πρόσωπο του προπονητή Στέλιου Γιαννακόπουλου, και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ, όσο και στο σύνολο των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Ως νέοι, είτε εργαζόμενοι ή και άνεργοι, βιώνουμε την ίδια τραγική οικονομική κατάσταση και είμαστε σε θέση να "νιώσουμε" δυστυχώς πολύ καλά, τι βιώνει στην καθημερινότητα του κι ο κάθε ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού.

Πιστεύουμε στις δυνάμεις σας και το ταλέντο σας, και είμαστε σίγουροι ότι τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα, είναι απλά θέμα ατυχίας και κακών συγκυριών.

Έχουμε την πεποίθηση ότι θα συνεχίσετε να δίνετε το 100% των δυνάμεων σας για την άμεση αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας. Αρχής γενομένης από το σημαντικό ματς της Κυριακής με τον Α.Ο. Γλυφάδας, στο οποίο εμείς θα είμαστε και πάλι στο πλευρό σας, καλώντας ταυτόχρονα όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να κάνει το ίδιο!

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ στα εύκολα, ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΑΡΑ στα δύσκολα!"

Εκ του προσωρινού Δ.Σ. του Σ.Φ.Πανηλειακού

Δεν υπάρχουν σχόλια: