Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ρούβας - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 2-0 (ΦΩΤΟ - 2 ΒΙΝΤΕΟ)


Μαχαιριά στην καρδιά η ήττα απο τον Ρούβα στην Γέργερη για τον Πανηλειακό μας με 2-0.







(Sportfm.gr) Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League 2 ο Ρούβας, κερδίζοντας 2 – 0 τον Πανηλειακό στο γήπεδο της Γέργερης.

Ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν οι «κυανόλευκοι» μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Αχαρναϊκό και τον αποκλεισμό από τον Εθνικό Γαζώρου, παίρνοντας δύναμη για τη συνέχεια.

Ο Ρούβας είχε ψυχραιμία και σωστή διαχείριση στο παιχνίδι του, που τον βοήθησαν να φτάσει δύο φορές στο γκολ, αλλά και να προφυλάξει στη συνέχεια μέχρι τέλους το προβάδισμα, παίρνοντας το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.
Ιδιαίτερα μετά την αποβολή του Γεωργόπουλου στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, αντέχοντας στην πίεση που τους άσκησε η ομάδα του Πύργου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Ρούβα να ελέγχει το ρυθμό, ψάχνοντας χώρους για να γίνει απειλητικός μπροστά από την εστία του Αθανασόπουλου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 36’ όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κολόκα.

Εκτελεστής ήταν ο Παναγιώτης Κορδονούρης που δε λάθεψε από την ασβεστένια βούλα, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά με τον ίδιο τρόπο, όπως είχε κάνει και στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν μια ακόμα καλή ευκαιρία να σκοράρουν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Ταβλαδωράκης κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρούβας ευτύχησε να διευρύνει το προβάδισμα του με γκολ από τα αποδυτήρια έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια του Ανωγειαννάκη στο 49’.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανταποδώσουν και μερικά λεπτά αργότερα είχαν δοκάρι με το Σωτηρόπουλο.

Στο 66’ η αριθμητική ισορροπία του αγώνα διαταράχθηκε εις βάρος της ομάδας του Αντώνη Δρακόπουλου, καθώς ο Γεωργόπουλος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δημητρόπουλου.

Ο Πανηλειακός πίεσε περισσότερο για να μειώσει και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος, και στο 77’ είχε την καλύτερη ευκαιρία, όταν Ανυφαντάκης, και Χριστοδουλάκης απομάκρυναν πάνω στη γραμμή, προσπάθεια των φιλοξενούμενων.


****Στο γήπεδο βρέθηκαν και φίλοι του Πανηλειακού που τον ακολούθησαν στην Κρήτη!!



ΡΟΥΒΑΣ: Χριστοδουλάκης, Ταβλαδωράκης, Σεντεμέντες, Ανυφαντάκης, Τζιράκης (65’ Ντελία), Κορδονούρης, Γεωργόπουλος, Πετρας, Λυκουδης (67’ Κίτσος), Ανωγειανακης (82’ Γκάτσης), Φουκαρακης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Κουλος, Σαραμάντας, Κολόκας, Κολοβός (77’ Κοτσόκολος), Πέτρου, Σαλαπάτας, Σωτηρόπουλος, Ντραγκόλοφ, Βλαχόπουλος, Ζελιος (65’ Οικονομόπουλος).



ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: