Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Αχαρναϊκός - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 3-1

Η λέξη ατυχία είναι πολύ λίγη για να χαρακτηρίσει το τι συνέβη στο γήπεδο Μενιδίου στον αγώνα του Πανηλειακού με τον Αχαρναϊκό.



Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Football League 2 αναρριχήθηκε ο Αχαρναϊκός μετά τη νίκη του στο Μενίδι με 3-1 επί του Πανηλειακού που παρέμεινε στην «ουρά» της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πύργου ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ στο 11ο λεπτό με τον Κουρλό. Μάλιστα είχε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια να πετύχει κι άλλα γκολ.
Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν συνέβη και ο Αχαρναϊκός ισοφάρισε το παιχνίδι πριν λήξει το ημίχρονο με κεφαλιά του Νιάρου (41’).

Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, αλλά με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Μενιδίου πήρε τη νίκη. Στο 84’ ο Κολόκας με αυτογκόλ έβαλε μπροστά τον Αχαρναϊκό, ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Δασκαλάκης διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.



ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Φώτης Θανέλας): Παγούδης, Μάναλης, Μαγγίνας, Αθανασόπουλος, Νταβαρίνος (78' Δασκαλάκης), Καλογερόπουλος, Νιάρος, Χριστόπουλος, Μακρυγιάννης (76' Νυφαδόπουλος), Αναστασίου, Νεόφυτος (85' Βεστάκης).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας, Κολοβός, Πέτρου, Σαλαπάτας (64' Κυριακίδης), Σωτηρόπουλος, Βλαχόπουλος (78' Μήτρου), Οικονομόπουλος, Παναγόπουλος (60' Καραχάλιος).

Από πλευράς Πανηλειακού στα αξιοσημείωτα, η πρώτη εμφάνιση του Καραχάλιου (απο την απόκτηση του, σε επίσημο ματς), η επανεμφάνιση του Κυριακίδη (που είχε κάνει εγχείριση χιαστών από τραυματισμό πριν το τέλος του περυσινού πρωταθλήματος και τελικά παρέμεινε στην ομάδα), ενώ την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα έκανε κι ο Παναγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: