Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - Καλαμάτα 1-1


Οι «ερυθρόλευκοι, μπροστά σε πάνω από 2000 φιλάθλους τους, αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Στάδιο του Πύργου με την Καλαμάτα, στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, δείχνοντας δύο «πρόσωπα» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα η ομάδα ήταν μέτρια έως κακή στο α' ημίχρονο, και ήταν σαφώς επηρεασμένη από το γκολ του Κάουνος μόλις στο 3', ενώ στο β' ημίχρονο είχε τελείως διαφορετική εικόνα, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πετύχει και το γκολ της νίκης.


Ψυχρολουσία στο 3'...

Πιο αναλυτικά οι Πυργιώτες με το «καλημέρα» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αφού μόλις στο 3' ο Βαγγέλης Καούνος στην πρώτα ουσιαστικά επίθεση της ομάδας του βρήκε ανοργανωτη την «ερυθρόλευκη» άμυνα και με ιδανικό πλάσε νίκησε τον Αθανασόπουλο για να κάνει το 0-1.
Το γκολ αυτό αποτέλεσε πραγματική «ψυχρολουσία» για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τους παίκτες του, που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν από εκεί και πέρα. Στο ίδιο διάστημα και η Καλαμάτα δεν επέδειξε κάτι αξιόλογο, αν και θα πρεπει να επισημάνουμε ότι στο 20' της ακυρώθηκε, σωστά απ' ότι φάνηκε, γκολ με τον Ηλιόπουλο.


Ισοφάρισε με Φράγκο

Στην επανάληψη, οι Πυργιώτες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και με επιθετικούς προσανατολισμούς. Ήλεγξαν άλλωστε εξ αρχής τον ρυθμό και μόλις στο 61' ο Φράγκος ισοφάρισε σε 1-1, βάζοντας «φωτιά» στο γήπεδο, ενώ από το 66' βρέθηκαν να αγωνίζονται με παίκτη παραπάνω, αφού ο Τσιμικλής αντίκρισε σωστά από τον διαιτητή Αντωνίου την δεύτερη κίτρινη κάρτα για πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Σωτηρόπουλο.
Στο 68' ο Σαραμαντάς είχε ένα εξαιρετικό δυνατό σουτ που εδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας. Στην εξέλιξη της φάσης, μετά το κόρνερ ο Κολόκας πιάνει την κεφαλιά και η μπαλα καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά πολύ καλό σουτ του Σωτηρόπουλου διώχνει και πάλι εντυπωσιακά ο Ζαρόπουλος.
Κι ενώ ο Πανηλειακός ήταν επιθετικός κι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, λίγο έλλειψε να δεχτεί και τέρμα, αλλά ευτυχώς το σουτ του Πασά στο 87' πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Αθανασόπουλου. Έτσι το 1-1 παρέμεινε και ως τελικό αποτέλεσμα.


Οι συνθέσεις


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Κουλός, Σαραμαντάς, Κολόκας (86' Παναγόπουλος), Κολοβός, Πέτρου (75' Κατσαρός), Σαλαπάτας, Οικονομόπουλος, Φράγκος, Μήτρου (56' Βλαχόπουλος), Σωτηρόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ζαρόπουλος, Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Ψυχογιόπουλος, Σκαρλάτος, Πασάς, Τσιμικλής, Γεωργιόπουλος, Ηλιόπουλος (73' Μπράχο), Ανδρεόπουλος, Κάουνος (67' Αθανασόπουλος)

Μαρία Καραντώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: