Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Α.Ο. Γλυφάδας - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ 2-1 (Photos)

Λώττας και Ταραλίδης απο φάση του αγώνα
Ο Πανηλειακός για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί νικών που είχε εδώ και 4 αγωνιστικές και έτσι άφησε 3 υπερπολύτιμους βαθμούς στο γήπεδο του Ελληνικού απέναντι στην ομάδα του Α.Ο. Γλυφάδας.

Η ομάδα μας στάθηκε πραγματικά άτυχη καθώς δέχτηκε τα τέρματα στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου και στις αρχές του δευτέρου κάτι που έκανε πολύ δύσκολο το έργο της για την κατάκτηση της νίκης. 
Παρόλαυτα ο φετινός Πανηλειακός που έχει δείξει ότι δεν τα παρατάει εύκολα πόσο μάλλον όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ αλλά κάτι η πολύ σκληρή και αδιαπέραστη άμυνα και των 11 γηπεδούχων, κάτι τα φαλτσοσφυρήγματα του διαιτητή έκοβαν κάθε επιθετική ενέργεια της ομάδας η οποία όμως κατάφερε να στείλει την καρδιά των γηπεδούχων στην «κούλουρη» πετυχαίνοντας στο 80 τέρμα με τον Χιτζίδη μειώνοντας έτσι σε 2-1. Εντυπωσιακή παρουσία πάνω των 100 φιλάθλων που πήγαν στο γήπεδο του Ελληνικού για να υποστηρίξουν την ομάδα μας!


Στα αγωνιστικά τώρα ο Πανηλειακός μπήκε πολύ νωθρά στο γήπεδο του Ελληνικού, με τους παίχτες να μην πατάνε δυνατά στα πόδια τους, κάτι που έκανε τους σκληροτράχηλους παίχτες της Γλυφάδας να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην αρχή τουλάχιστον. Ακολούθως η ομάδα μας ισορρόπησε τον αγώνα και ένα χτύπημα φάουλ του νεοαποκτηθέντα τον Ιανουάριο Χιτζίδη χτύπησε στο κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. 
Σε όλο το α΄ ημίχρονο ο διαιτητής του αγώνα Σταθόπουλος (Δ. Αττικής) ο οποίος είχε διαιτητεύσει και τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα ήταν προκλητικά εναντίων μας δίνοντας όλες τις αμφισβητούμενες στην αρχή φάσεις στην ομάδα της Γλυφάδας. Το αποκορύφωμα όλων ήρθε στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου και ύστερα από ανύπαρκτο φάουλ (που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της εκτέλεσης περίπου για 3-4 λεπτά) η ομάδα της Γλυφάδας άνοιξε το σκορ ύστερα από εκτέλεση του Ταραλίδη και κεφαλιά του Καζάντζη. Με την σέντρα ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του ημιχρόνου.


Στο β΄ ημίχρονο και στην πρώτη φάση που σημειώθηκε στο 48ο λεπτό η Γλυφάδα έκανε 2 τα τέρματα της ύστερα από αλλεπάλληλα λάθη των αμυντικών οι οποίοι δεν μπόρεσαν να διώξουν 3 φορές την μπάλα από την περιοχή τους. 
Ο Πανηλειακός δείχνει να σοβαρεύεται στα επόμενα λεπτά που τον βρίσκουν συνεχώς στην επίθεση έχοντας όμως να αντιμετωπίσει και τους 11 παίχτες της Γλυφάδας τους είναι δύσκολο να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Ο διαιτητής παίζει πλέον στα ίσα τις ομάδες κάτι όμως που δεν κράτησε για πολύ. Στο 5λεπτο 75-80 ο Πανηλειακός σφυροκοπά μία από τα δεξιά με τον Χιτζίδη και μία από τα αριστερά με τους Σωτηρόπουλο και Νικολόπουλο την αντίπαλη άμυνα και στο 80 ο Νικολόπουλος βγάζει μια σέντρα η οποία περνάει από τους αμυντικούς ο Θωνιάτης αφήνει πολύ έξυπνα να περάσει η μπάλα και από αυτόν τραβώντας αμυντικό και αποδέκτης της σέντρας γίνεται ο Χιτζίδης ο οποίος προσποιείται και σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Χώνου! Οι της Γλυφάδας τα χάνουν προς στιγμήν και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα χιτσκοκικό φινάλε. Ο διαιτητής ανεξήγητα για ακόμη μια φορά στέλνει με διαδοχικά φάουλ την ομάδα των Αθηνών προς τα καρέ του Πανηλειακού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. 
Ο αγώνας οδηγείται προς τη λήξη του και ο Πανηλειακός κάνει τις τελευταίες επιθέσεις δίνοντας όλες τις δυνάμεις του για την κατάκτηση του ενός βαθμού ο οποίος ομολογουμένως έστω και με αυτά τα εμπόδια του άξιζε. Και όμως σε μία από αυτές τις τελευαταίες επιθέσεις ο επόπτης ο οποίος καθόλη την διάρκεια του αγώνα χαριεντιζόταν με τον πάγκο των γηπεδούχων (γελάκια, αστειάκια, εγκάρδια χτυπήματα στην πλάτη, χειραψίες και άλλα…) στέρησε από την ομάδα μας κάθε ελπίδα για ισοφάριση. Συγκεκριμένα ο Πανηλειακός βρίσκεται στην επίθεση η σέντρα βγαίνει και ο προωθημένος στην περιοχή Ταφαρλής καταφέρνει και παίρνει την μπάλα κινούμενος από πίσω από τον αμυντικό της Γλυφάδας. Με το που κοντρολάρει την μπάλα δέχεται ένα χτύπημα κατεδάφισης! Ο διαιτητής σφύριξε (στην αρχή όλοι νόμιζαν την παράβαση) αλλά προς έκπληξη όλων και των γηπεδούχων που κρατάγανε τα κεφάλια τους ο επόπτης ανακαλύπτει οφσάιντ τον Θωνιάτη ο οποίος παρακολουθούσε την φάση. Τα λόγια πλέον ήταν περιττά.


Εν κατακλείδι ο Πανηλειακός μπορεί να μην έπαιξε όπως τον έχουμε συνηθίσει αλλά σε καμία περίπτωση δεν άξιζε να χάσει από την συγκεκριμένη ομάδα η οποία δεν έδειξε κάτι το αξιόλογο στον αγωνιστικό χώρο. 
Τα γκολ στην λήξη του α΄ ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου είναι σε οποιονδήποτε αγώνα τα χειρότερα σημεία για να δεχτείς τέρμα. 
Η απουσία του Κολόκα ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή τον οποίον όμως δεν θα τον έχουμε σε 4 ακόμα αγώνες. 
Θετική θεωρείται η πρώτη συμμετοχή του Χιτζίδη ο οποίος κατάφερε και έδειξε πολλά καλά στοιχεία πετυχαίνοντας μάλιστα και το τέρμα που ο Πανηλειακός μείωσε. 
Επόμενη αγωνιστική δεν έχει για την ομάδα μας η οποία θα κάνει το ρεπό της κλείνοντας έτσι τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος στην πρώτη θέση ανεξαρτήτων αποτελεσμάτων.

ΑΟ Γλυφάδας: Χώνος, Παπαδήμας, Κολοτούρος, Παραράς, Βαλεριάνος, Τσιάτσιος (83' Ανδρίκος), Ταραλίδης (65' Αγκιρίμπα), Βασιλόγιαννης, Στρατάκης (81' Τσούτσης), Καζαντζής, Καραχάλιος.
Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης, Βατσής, Αντωνίου (59' Nικολόπουλος), Χιντζίδης, Μπράβος (46' Γ. Σωτηρόπουλος), Θωνιάτης, Kυριακίδης, Λώττας, Τομαράς (46' Μακρίδης), Ταφαρλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: