Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Αναβολή του αγώνα με την Καλαμάτα - Δηλώσεις Αντωνίου

Αναβάλεται ο αγώνας του Πανηλειακού με την Καλαμάτα μετά τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο Ελληνικό ποδόσφαίρο.
Μετά τον ΠΣΑΠ και την απόφασή του να μην κατέβουν οι παίκτες στα ματς της Τετάρτης, η Football League με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί πως οι αγώνες αναβάλλονται οριστικά όπως και αυτά της Κυριακής. Τονίζει πως θα υπάρχει συνεδρίαση την Πέμπτη για να παρθούν αποφάσεις.
Οριστικά την προσεχή Τετάρτη και Κυριακή δεν θα υπάρξουν αγώνες για την Football League, καθώς μετά τον ΠΣΑΠ και την απόφαση για κινητοποιήσεις, ήρθε η διοργανώτρια αρχή να τονίσει πως αναβάλλει τα ματς που είναι να διεξαχθούν μεσοβδόμαδα, αλλά και τέλος της εβδομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ περί συμμετοχής των μελών- ποδοσφαιριστών του σε αποχή από τους αγώνες πρωταθλήματος Β' & Γ' Εθνικής κατηγορίας από 1-2-2012, είμαστε υποχρεωμένοι ως διοργανώτρια αρχή να αναστείλουμε την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων των κατηγοριών αυτών από την Τετάρτη 1-2-2012.

Συνεπώς δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες των πρωταθλημάτων αυτών την 1-2-2012 και 5-2-2012.

Η απόφαση αυτή, παρά τις περί του αντιθέτου προσπάθειες των ομάδων ελήφθη λόγω της συμμετοχής των ποδοσφαιριστών στην αποχή που προκήρυξε ο ΠΣΑΠ και την συνεπεία αυτής αδυναμίας τους να συμμετάσχουν στους ανωτέρω αγώνες πρωταθλήματος».


Ο ερυθρόλευκος τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου, για το θέμα αυτό τόνισε:


"Η αποχή αυτή, με συνέπεια να μη γίνουν τελικά οι αγώνες, δεν είναι καλή για κανέναν. Και κυρίως δεν είναι καλή για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων. Πιστεύω ότι κανένα πρόβλημα δε λύνεται με αποχή, αντίθετα μάλλον δημιουργούνται περισσότερα, ειδικά σε τέτοιες εποχές. Τα προβλήματα πρέπει να λύνονται με συνεργασία και ειλικρινή διάλογο, μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι ένα ακόμα πλήγμα στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ενώ συμπλήρωσε ότι "σε ότι αφορά την ομάδα μας, θα ακολουθήσουμε το αρχικό πρόγραμμα μας ως και την Πέμπτη, κι από εκεί και πέρα, ανάλογα και με το τι νέα αναμένεται να υπάρχουν (πιθανόν και από τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Ένωσης την ίδια μέρα) θα τροποποιήσουμε το υπόλοιπο πρόγραμμα, μη μπορώντας να κάνουμε αλλιώς".

Οπότε μετά το ρεπό της Τρίτης, θα γίνουν οι προγραμματισμένες προπονήσεις Τετάρτη και Πέμπτη, κι έπειτα θα βγει νέο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: