Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

1η Αγωνιστική: ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - Α.Ο. Χανιά 1-0 (Βίντεο)



Οι οπαδοί του Πανηλειακού δεν σταμάτησαν λεπτό να ενθαρρύνουν την ομάδα μας
Με νίκη ξεκίνησε ο Πανηλειακός στην ιδιαίτερα αγχωτική πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League 2 που μετά από 4 μήνες απραξίας επιτέλους ξεκίνησε.






Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανηλειακός και η ομάδα των Χανίων επιδόθηκαν σε παιχνίδι κέντρου προσπαθώντας να βρουν τα πατήματα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι πέρασε κάπως άδοξα το πρώτο ημίχρονο με τον Πανηλειακό να έχει μεν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας αλλά με τα Χανιά να αμύνονται πολύ σωστά χωρίς να αφήσουν την ομάδα μας να κάνει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. 

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν με τον Πανηλειακό να μπαίνει πολύ δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πετύχει κάποιο τέρμα και να τελειώσει τον αγώνα. Η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη με πιο χαρακτηριστική αυτή του 50΄ με τον Κρυστάλλη να πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας των Χανίων Καλογεράκης να διώχνει εντυπωσιακά. 27 λεπτά αργότερα ο Λώττας με μία προσωπική ενέργεια κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή των Χανίων. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος παίχτης που με μία εξαιρετική εκτέλεση περνάει την μπάλα από πλάγια δεξιά το τοίχος και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει ένα γήπεδο το οποίο μέχρι τότε αγωνιούσε να σηκώνεται στο πόδι! Έξαλα πανηγύρια και από τον ίδιο τον Αριστείδη Λώττα!
Ο διατητής Πουλημάς (Κέρκυρας) αρκετά καλός,
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Θωνιάτης, Σωτηρόπουλος, Κυριακίδης - Μποχώνης, Αργυρίου, Αντωνόπουλος.
Ο Αριστείδης Λώττας σημειώνει το πρώτο επίσημο τέρμα της φετινής χρονιάς για τον Πανηλειακό!


Σκόρερ: 78΄ Αριστείδης Λώττας

Οι Συνθέσεις
Πανηλειακός
(Σωτήρης Αντωνίου): Μανωλόπουλος, Ακπαρίδης (60' Σωτηρόπουλος), Βατσής, Γήτας (66' Τομαράς), Θωνιάτης, Κάλφας, Κολόκας, Κρυστάλλης, Κυριακίδης (84' Μανιάτης, Λώττας, Ταφαρλής.
 
ΑΟ Χανίων
(Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπαχάκης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Κορδονούρης, Αντωνόπουλος, Φαν Ντερ Χοφτ (68' Μπρατσιάνι), Καμπλιώνης, Ρεστάκης, Πλουσής (80' Τζανάκης), Ανωγειαννάκης (61' Αργυρίου).



Φάσεις και το Γκολ του Λώττα


Συνέντευξη τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: