Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

- Την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο του Πανηλειακού πήρε ο Γιώργος Βλαστός ο οποίος δέχτηκε και συμφώνησε σε πρόταση από μια ομάδα (Καλλιθέα!) μεγαλύτερης κατηγορία (Β΄ Εθνική!) η οποία όπως είπε θα τον βοηθήσει στην μετέπειτα πορεία του ως προπονητής! Δεν θα κάτσουμε να ασχοληθούμε (πέρα απο το φάουλ του κ. Βλαστού) με την απόφαση του αυτή αφού ούτως η άλλως το θέμα έχει κλείσει αλλά το τι συνεπάγεται και εν τέλει τι μέλη γενέσθαι.







 




Τo φάουλ
- Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο Βλαστός ανακοίνωσε την ¨επιθυμία¨ του να φύγει εχθές Τετάρτη (27-10-10) μετά από 7 αγωνιστικές στον πάγκο του Πανηλειακού και ενώ την ερχόμενη Κυριακή (31-10-10) η ομάδα μας αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη! Δεν μπορούσε ούτε να περιμένει την διακοπή του πρωταθλήματος ο κ. Βλαστός (μετά την Κυριακή ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εκλογών). Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της ¨επιθυμίας¨ του αυτής ανακοινώνεται από Αθηναϊκές ιστοσελίδες η πρόσληψή του από την Καλλιθέα! Άκυρο λοιπόν αυτό περί επιθυμιών. Ουσιαστικά φεύγει και παρατάει την ομάδα 3 ημέρες πριν από έναν καθοριστικό αγώνα για το μέλλον της στην κατηγορία κάτι που δεν τον τιμά καθόλου. Επίσης τέτοιες πράξεις από τον οποιονδήποτε Βλαστό δεν τιμούν και δεν συνάδουν με το όνομα και την ιστορία του Πανηλειακού.


Σχόλια και Ερωτήσεις
- Επίσης όπως ανακοινώθηκε στον πάγκο του Πανηλειακού θα κάθετε την Κυριακή ο κ. Θοδωρής Βαγγόπουλος ο οποίος όμως δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμα το αν θα συνεχίσει ως προπονητής της ομάδας ή θα είναι μόνο για αυτή την Κυριακή. Σύμφωνα πάντως με δικές μας πληροφορίες ο κ. Βαγγόπουλος δεν θα δεχτεί να συνεχίσει Ερώτηση Νο.1: οπότε ποιος θα κάτσει στον πάγκο; Η διοίκηση λέει έχει κάνει πρόταση στον περσινό προπονητή μας Γιώργο Τόγια ο οποίος εκτός του ότι το καλοκαίρι αποχώρησε ουσιαστικά από την ομάδα τώρα βρίσκεται στην Λευκάδα και στον Τυληκράτη με τον οποίο φιγουράρει στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου στην Δ΄ Εθνική. Θα αφήσει δηλαδή το πρωτάθλημα στην Δ και θα έρθει σε εμάς στην Γ; Να μου πεις ο Βλαστός μας άφησε και πήγε στην Καλλιθέα που είναι τελευταία αλλά μην ξεχνιόμαστε στην Β΄ Εθνική. Είδωμεν λοιπόν...
Ερώτηση Νο.2: Μαζί με τον Γιώργο θα αποχωρήσει και ο υιός Αλέξανδρος;

Όχι στα πισωγυρίσματα!
- Το σοβαρότερο θέμα που προκύπτει ύστερα από την φυγή του Βλαστού και που η διοίκηση πρέπει να δείξει τεράστια προσοχή είναι στην αποφυγή λαθών των περασμένων ετών! Όχι στα πισωγυρίσματα! Όχι στους προπονητές  – καλοθελητές – δημοσιοσχεσίτες που αποβλέπουν σε οτιδήποτε άλλο πέραν από το καλό της ομάδας π.χ. προπονητές με παίχτες οικογενειακούς φίλους. Το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές αυτό και άλλα πολλά και τα ξέρουμε όπως τα ξέρει και η διοίκηση της ομάδας.
Υπεράνω όλων ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: