Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Παρελθόν απο τον πάγκο του Πανηλειακού ο Γιώργος Βλαστός!

Ο Γιώργος Βλαστός αποτελεί
παρελθόν απο τον Πανηλειακό!
Αφησε την ομάδα και πήγε στην Καλλιθέα!

- Ο Γιώργος Βλαστός αποτελεί παρελθόν από τον Πανηλειακό, καθώς είναι ο νέος τεχνικός της Καλλιθέας.

Ο νεαρός τεχνικός αποδέχθηκε την πρόταση να αναλάβει τον πάγκο της Καλλιθέας (ομάδα Β΄ εθνικής). Σήμερα ο Βλαστός αποχαιρέτισε τους παίκτες του Πανηλειακού αλλά και το διοικητικό συμβούλιο και αποχώρησε.
 

Προς το παρόν στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του Πανηλειακού θα βρίσκεται ο Θοδωρής Βαγγόπουλος. Δεν αποκλείεται φυσικά, αν το θελήσει και ο ίδιος, να παραμείνει και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αφού η αξία του είναι αναγνωρισμένη από τη διοίκηση και τους φίλους της ομάδας. 

Δηλώσεις
Γιώργος Βλαστός (πρώην προπονητής Πανηλειακού):
Βρέθηκα σε μια ομάδα που όλοι με στήριξαν, διοίκηση, παίκτες, κόσμος, και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι' αυτό. Από τη μια είναι αυτή η συμπεριφορά και το καλό κλίμα που με συγκινούν, κι από την άλλη είναι η χαρά και η ικανοποίηση της πρόσκλησης - πρόκλησης μιας μεγαλύτερης κατηγορίας που θα είναι κι ένα σκαλοπάτι για την προπονητική καριέρα μου. Τους ευχαριστώ και πάλι όλους, και να ξέρουν ότι στο πρόσωπο μου έχουν έναν ακόμα φίλο. Πιστέυω σε αυτή την ομάδα. Έχει βάσεις και δυνατότητες και θα πετύχει τους στόχους της. Να συνεχίσει την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής και ο Θ. Βαγγόπουλος που θα την κατευθύνει σε αυτό, είναι πολύ ικανός αλλά και γνώστης του ποδοσφαίρου ώστε να τη βοηθήσει.  

Κώστας Θεοδορόπουλος (Πρόεδρος Πανηλειακού): "Η διοίκηση του Πανηλειακού έχει ερχές και αξίες. Και μέσα σε αυτές είναι το να μην κόβει το δρόμο οποιουδήποτε, είτε παίκτη, είτε προπονητή για μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο Γ. Βλαστός ενημέρωσε ότι έχει πρόταση από την Καλλιθέα κι εμείς δεν του κόβουμε το δρόμο. Εγώ ως πρόεδρος και η διοίκηση, εκτιμούμε απεριόριστα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. Αποτελεί έναν ακέραιο χαρακτήρα, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, κι όπως είπα και στους παίκτες, μακάρι κι ο επόμενος προπονητής να έχει αυτά τα στοιχεία στον ίδιο βαθμό, όπως κι ο Γ. Βλαστός". Και συνέχισε τονίζοντας: "Χωρίζουμε λοιπόν πολύ φιλικά, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πλέον ο Πανηλειακός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, αντάξιου του ονόματος και της ιστορίας της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: