Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αποχωρεί η διοίκηση...

Με επίσημη και συγκεκριμένη ανακοίνωση τους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΠ Πανηλειακός γνωστοποιούν την αποχώρηση τους από τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας των "ερυθρολεύκων" του Πύργου. Ενώ ταυτόχρονα προχώρησαν στην προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης, που η μέρα διεξαγωγής της ορίστηκε η Δευτέρα 9 Μαίου. Την αμέσως επόμενη μέρα δηλαδή μετά τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος (με τη Ρόδο στον Πύργο, Κυριακή 8 Μαίου).
 
Η ανακοίνωση του Δ.Σ.
 
Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης του απερχόμενου Δ.Σ. του Πανηλειακού έχει ως εξής:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΤΑΠ γνωστοποιεί ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν να διοικεί τη δημοφιλέστερη ομάδα του Νομού μας.
Για το λόγο αυτό καλεί τους επιχειρηματίες, φορείς, φιλάθλους, του Νομού μας, να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση της 9ης Μαίου στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου (β' όροφος) και ώρα 20.00 με σκοπό να εκλεγεί νέα ισχυρή διοίκηση που θα οδηγήσει τον ιστορικό Πανηλειακό σε νέες, μεγαλύτερες διακρίσεις".
 
Ανοιχτή πρόσκληση
 
Η παρούσα διοίκηση λοιπόν γνωστοποιεί κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει και πλέον ο Πανηλειακός πάει για γενική εκλογική συνέλευση ώστε να αναδειχθεί νέο Δ.Σ. στο πηδάλιο του σωματείου.
Πρέπει όλοι τώρα να συστρατευτούν δίπλα στο ιστορικό σωματείο της Ηλείας και του Πύργου, για να επιβιώσει πρώτιστα και να διακριθεί ακόμα περισσότερο στην συνέχεια.
Πολλές άλλωστε είναι μέχρι τώρα οι φορές που αυτή η διοίκηση του σωματείου κάλεσε τον οποιοδήποτε που θέλει να βοηθήσει, να έρθει κοντά στα διοικητικά. Και αυτή η στιγμή έφτασε, ακόμα πιο αναγκαία πλέον!
Άλλωστε, τα μέλη της νυν διοίκησης τα τελευταία χρόνια έχουν «ματώσει» οικονομικά και δεν μπορούν να «κουβαλήσουν» το δυσβάστακτο φορτίο και την επόμενη χρονιά.
 
Οριστική η αποχώρηση
 
Όπως επεσήμανε ο απεχόμενος πρόεδρος Κώστας Θεοδωρόπουλος μετά και τη συνεδρίαση του Δ.Σ. το βράδυ της Δευτέρας: "Η πρόσκληση για την Γ.Σ. είναι ανοιχτή, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση. Η δική μας αποχώρηση είναι οριστική και αμετάκλητη! Αυτό το τονίζω ρητά και κατηγορηματικά!
Όπως δείξαμε στη μέχρι τώρα παρουσία μας, αγαπάμε την ομάδα, σεβόμαστε την ιστορία της, και πλέον ήρθε το ...πλήρωμα του χρόνου, για να προχωρήσει με νέα διοίκηση. Γι' αυτό και κινούμε εγκαίρως τις διαδικασίες. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε ως τώρα! Μείναμε μόνοι μας βέβαια στην πορεία, χωρίς καμία βοήθεια!
Δυστυχώς οι προσπάθειές μας δεν υποστηρίχθηκαν όπως έπρεπε, και όπως  πολλοί όφειλαν να υποστηρίξουν, με βάση την ιστορία του συλλόγου και την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης μας και του Νομού μας.
Δυστυχώς, παρά τις συνεχείς προσκλήσεις μας, δεν κατέστη δυνατό να πλαισιωθεί η προσπάθειά μας από νέους διοικητικούς και οικονομικούς συμπαραστάτες που πιθανώς θα οδηγούσαν τον Πανηλειακό σε πιο άνετη αλλά και ακόμα καλύτερη πορεία.
Δυστυχώς, αποδείχθηκε ότι μείναμε και πάλι μόνοι μας, όπως και μόνοι μας ήμασταν όταν ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας.
Η παρούσα διοίκηση και τα μέλη της, σεβόμενη απόλυτα την ιστορία του συλλόγου αλλά και υπερασπιζόμενη την παρουσία στο σύλλογο, κάθε μέλους της διοίκησης αυτής, αποχωρεί από τα διοικητικά του Πανηλειακού. Με την ευχή, οι μελλοντικές εξελίξεις στο σύλλογο, να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την ομάδα μας, που εμείς υπηρετήσαμε και αγαπούμε πραγματικά".
 
Η "ώρα της αλήθειας"
 
Η "ώρα της αλήθειας" έρχεται λοιπόν, για όλους, και όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται και τρέφουν αισθήματα για τον Πανηλειακό, δεν έχουν παρά να το αποδείξουν άμεσα, συμμετέχοντας και βοηθώντας το «καμάρι» του Πύργου στη διάδοχη διοικητική κατάσταση.
Η αδιαφορία ή και η απαξίωση, άλλωστε, που δείχνει η πλειοψηφία των φορέων, των φιλάθλων και των επιχειρηματιών, θα πρέπει κάποια στιγμή να λάβει τέλος! Η κρισιμότητα λοιπόν της προσεχούς Γ.Σ. είναι ήδη δεδομένη! Και άπαντες οφείλουν να ενεργοποιηθούν άμεσα, αναλαμβάνοντας ο καθένας το μέγεθος των ευθυνών που του αναλογεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια: